Korekcija dioptrije laserom

Korekcija dioptrije laserom

Operacija očiju uvek je delikatna, te bi korekcija vida laserom morala da se poveri najvećim stručnjacima, sa najviše iskustva. Korekcija dioptrije laserom u očnoj bolniciVidar-Orasis Swis obavlja se po najmodernijoj metodi i spada u najbezbednije načine uklanjanja dioptrije. Zato ne treba da čudi što u Novi Sad po bolji vid dolazi i Švajcarci!

Korekcija dioptrije laserom

 

Korekcija dioptrije laserom

Nije bitno da li Vaš vid kvari kratkovidost, dalekovidost ili astigmatizam; čak i ako je Vaša dioptrija prilično velika, ona može biti uspešno smanjena, a Vama vraćen oštar vid! Pomoću dva vrhunska lasera poslednje generacije, kao rezultat se postiže najbolji mogući vid, uz maksimalnu bezbednost za pacijente. Može se reći da se ovakvo lasersko otklanjanje dioptrije obavlja skoro 100% bez komplikacija i povratka dioptrije.

Lasersko uklanjanje staračke dalekovidosti obavlja se Supracor Lasik metodom, nakon čega se osobe sa obvim problemom, koji se javlja već posle 40. godine života, u potpunosti oslobađaju naočara, i na daljinu i na blizinu.

Živeti život bez naočara i sočiva, a videti dobro, to odavno nije samo pusti san. Međutim, sada je način na koji se do dobrog vida dolazi mnogo brži, lakši i bezbedniji! Korekcija vida laserom u ovoj bolnici je potpuno bezbolna intervencija, oporavak je kratak, a stručnjaci koji operacije vida obavljaju potvrđeni u svetu.

Ukoliko i Vas zanima najsavremenija korekcija dioptrije laserom, kontaktirajte Vidar-Orasis Swis očni centar.

Sajt:http://www.vidar.rs/