Kompletna ugostiteljska oprema za sve vaše važne trenutke – Service Exclusive

Kompletna ugostiteljska oprema za sve vaše važne trenutke – Service Exclusive

Sve možete naći na jednom mestu, bilo da vam je potrebna ugostiteljska oprema, sitan inventar, usluga konobara, usluga postavke i aranžiranja stola. Service Exclusive je tu sa timom svojih stručnjaka koji će vam maksimalno izaći u susret i pomoći oko organizovanja korporativnih događaja, organizacija venčanja, raznih proslava i seminara.

Firma Service Exclusive uvek je dostupna na svojim brojevima telefona 062 54 60 89 i na stalnoj adresi Šaljapinova 18 Novi Sad. Pozovite i odmah će vam odgovoriti na sve vaše zahteve i izazove.

Za proslave i organizacije različitih vrsta u ponudi Service Exclusive naćićete stolove, čaše za sva pića, tanjire i pribor. Da bi proslava koju organizujete bila opuštena a vi raspoloženi i posvećeni gostima, Service Exclusive preporučiće vam usluge konobara koje su priznaćete, od velikog značaja!

Dekoracija stola igra važnu ulogu prilikom organizovanja proslave. Tu ulogu slobodno možete prepustiti timu stručnjaka koji će na brz i efikasan način ispuniti sva vaša očekivanja. Stolnjaci i salvete od damasta učiniće da vaš sto izgleda „kraljevski“.

Svakako da se usluga Service Exclusive ne završava samo na iznajmljivanju kompletnog ugostiteljskog inventara, već se vrši i isporuka željene opreme na vama potrebnu adresu bilo da se nalazite u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, a postoji mogućnost iznajmljivanja na teritoriji cele Srbije.