Kompletan ugostiteljski inventar na vašoj adresi – Service Exclusive

Bilo da organizujete svadbu, rođendan, krštenje, proslavu firme ili neki drugi korporativan događaj potreban vam je ugostiteljski inventar.

Na jednom svečanom mestu uvek je puno dragih ljudi, prijatelja i rođaka, a vi se odjednom nalazite u nedoumici i zabrinuti kako da ih ugostite, jer nemate dovoljno tanjira, čaša, escajga!

Vašim brigama nema mesta kada je firma Sevice Exclusive uvek dostupna na svojim brojevima telefona 062 546089 i na stalnoj adresi Šaljapinova 18 Novi Sad, gde možete da odaberete – iznajmite sve što vam je potrebno da bi vaši gosti bili zadovoljni.

Ali, to nije sve! Kompletan ugostiteljski inventar dobijate direktno na Vašu adresu, koji je sortiran, upakovan, čist, ispoliran i spreman za upotrebu!

Ugostieljski inventar

Pored inventara možemo vam ponuditi:

  • Usluge keteringa
  • Profesionalne konobare
  • Dekoraciju stolova
  • Kvalitetne stolnjake i salvete od damasta

Posuda za grejanje hrane

Pravite slavu, rođendan ili bilo koju drugu proslavu i želite da vaši specijaliteti ostanu podjednako topli i sveži dok vam gosti ne stignu? Termo posuda za održavanje toplote hrane je pravi izbor za Vas!

Pored termo posude za održaanje toplote, u našoj ponudi možete pronaći više vrsta diševa, kao i hvataljke i dodatnu opremu.

Oduševite vaše goste i neka se o vašim proslavama dugo priča!

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Isporučujemo kompletan ugostiteljski inventar na željenu adresu u Novom Sadu, Beogradu, Subotici, a postoji mogućnost iznajmljivanja na teritoriji cele Srbije.