Ketering Novi Sad – već od 2 eura po osobi – Katalog

Ketering Novi Sad – već od 2 eura po osobi – Katalog

Organizovati ketering NE ZNAČI da moraš da imaš veliki broj zvanica, kako bi ti se isplatilo i uopšte imalo smisla, niti moraš da izdvajaš veliki novac kao što je to običaj kod ovog tipa posluženja!

Naš KONCEPT KETERING na TACNAMA po sistemu „KLJUČ U RUKE“ dočekaće i zadovoljiti sva čula Vaših gostiju, na Vama je samo da izvadite tacne iz kutije i hrana je poslužena!

Početna cena već od 2 eura po osobi!

Ovakav pristup ketering rešenju, sa početnom cenom od samo 2 eura po osobi, zasnovan je na ideji dostupnosti i praktičnosti za bilo koji broj ljudi i bilo koju vrstu događaja, bilo poslovno ili privatno!

Zapamtite – uopšte nije važno da li vas ima dvoje, ili organizujete npr. movie night, kartanje, sedeljku na primer za vas nekoliko, ili pravite neko veće veselje poput krštenja, useljenja, diplomskog, venčanja, slave, rođendana, momačkih/devojačkih večeri, ili možda neki poslovni/korporativni događaj ma šta god bilo – naše tacne su zaista najbolje i najbrže rešenje uz BESPLATNU DOSTAVU u Novom Sadu!

Dakle, JEDNOSTAVNO JE, donesemo vam BESPLATNO, samo izvadite iz kutije i HRANA JE POSLUŽENA!

Pored tradicionalnog koncepta posluženja na tacni, u ponudi imamo i najnoviji trend u svetu keteringa „GRAZING“ koncept koji se kreira i poslužuje na stolu. Ovaj tip keteringa je idealan za „minglovanje“ Vaših gostiju i probijanje leda uz opušteni razgovor o hrani.

Bez obzira na koncept keteringa (tacne ili grazing stolove) koristimo namirnice visokog kvaliteta i kontrolisanog geografskog porekla te će i Vaši gosti iz inostranstva imati priliku da upoznaju našu hranu na veoma zanimljiv način.

Kako poručiti?

Porudžbine primamo putem telefona: 063 18 09 763 ili ONLINE putem poruka u INBOX, na stranicama naših društvenih mreža:

Facebook: sweet.and.gift.ns

Instagram: sweet.and.gift

Nemamo gotovih proizvoda, spremamo sve pred samu dostavu, kako bi bilo najsvežije i najukusnije!