Kamen u bubregu i mokraćnim kanalima

Kamen u bubregu i mokraćnim kanalima

Bol u stomaku i slabinama, otežano mokrenje i pojava krvi u mokraći su neki od simptoma postojanja peska ili kamena u bubregu i mokraćnim kanalima. To savremeno oboljenjezahvata veliki deo stanovništva, od toga, najveći deo su muškarci, tri puta češće neko žene. Jedan od načina da pomognete i olakšate sebi je da posetite polikliniku Uromedica i rešite se neprijatnosti i eventualnih bolova.

Kamen u bubregu i mokraćnim kanalima Poliklinika Uromedica
Kamen u bubrezima

Kamen u bubrezima prouzrokuje jedan od najtežih bolova. Uzrok bola je kretanje kamena iz bubrega, što izaziva začepljenje u protoku urina ka bešici. Više faktora utiče na pojavu kamena u bubregu, kao na primer, nepravilna ishrana, nedovoljno unošenje tečnosti, gojaznost i drugo.

Poliklinika Uromedica sa timom stručnjaka, vrši urološki pregled, utvrđuje koje su urološke bolesti ili infekcije u pitanju i preporučuje lečenjeJednodnevne urološke hirurške intervencijese takođe uspešno obavljaju u poliklinici Uromedica. Tu spadaju cistoskopijaultrazvučna biopsija prostateelektrokauterizacija kondiloma (spaljivanje polnih bradavica), cirkumcizija (obrezivanje).

Ukoliko imate, i ne želite više da imate, kamen u bubregu i mokraćnim kanalima, poliklinika Uromedica će Vam pomoći u tome!