Kako da kažete zbogom celulitu? – Sensi Skin Studio za negu lepote

Kako da kažete zbogom celulitu? – Sensi Skin Studio za negu lepote

Za mnoge žene celulit je noćna mora. Na razne načine pokušavate da se rešite ovog najvećeg neprijatelja kože. Pokušali ste da smršate, da se bavite nekom vrstom rekreacije, izbacili ste slatkiše … ali do vidljivih rezultata niste došli.

Ukoliko imate problema sa celulitom, onda je anticelulit masažaSensi Skin salonu za negu lepote pravo rešenje za vas. Kažite zbogom celulitu i zakažite svoj tretman na kontakt telefon 065/33 38 338.

Šta je celulit?

Celulit je gomila masnih naslaga koje se nalaze ispod kože. Ove masne naslage su nepravilno raspoređene ispod kože koje se u vidu kvržica ispoljavju i nimalo lepo ne izgledaju. Najčešće se upoređuju sa izgledom pomorandžine kore.

Anticelulit tretman

Kako se možete rešiti celulita?

Postoji više načina da se rešite celulita. Sensi Skin studio za negu lepote pomoćiće vam da vrlo uspešno otklonite problem celulita. Anticelulit terapije i pravilan način ishrane pomoćićiće vam da “narandžina kora” nestane sa vaših, butina, stomaka i zadnjice.

Anticelulit terapije

Kao i vecina terapija i anticelulit terapije su koncipirane tako da se kombinuju razne metode u toku jednog tretmana. Sama procedura se bazira na tome da se razbijaju ćelije celulita,ubrza cirkulacija da bi se izbacili toksini, podstakne obnova vezivnih vlakana (koja imaju izuzetnu ulogu u procesu vidljivosti celulita), jer njihovim propadanjem dolazi do prodiranja ćelija celulita u srednji sloj kože derm, remete se redovni procesi u njemu i na taj način dolazi do krvne i limfne staze. Nakon nekog vremene ukliko se ne leči, celulit postaje i zdravstveni a ne samo estetski problem.

Kako se radi tretman?

Terapija se radi u seriji od 10 tretmana i sadrzi kombinaciju masaže,pakovanja, limfne drenaze, ultrazvučne masaze,…Terapijom se smanjuje celulit, gubitak u obimu, popravlja se stanje kože, ubrzava se proces detoksikacije,…

Anticelulit terapije mogu da se kombinuju sa procedurama mezoterapije gde je efekat izraženiji.

Negujte svoje telo i rešite se „narandžine kore“. Sensi Skin studio za negu lepote.

Sajt: http://www.sensiskinstudio.com/