Kafe restoran Gentlemen

Kafe restoran Gentlemen

Predstavljamo vam novog stanovnika VirtualnogGrada – restoran i kafe Gentlemen koji odiše svetlima svetske metropole, ali i udobnim, prijatnim ambijentom i toplom atmosferom. To je mesto na kojem možete da razgovarate uz tihu muziku, odličnu kafu, vrhunsku hranu i sjajnu ponudu vina, po pristupačnim cenama. Mesto na kojem se prema vama ophode džentlmenski, jer je to jedino prihvatljivo!

Restoran i kafe Gentlemen, Novi Sad

Gentlemen predstavlja parče raja za modernu gospodu, ali i dame. Idealan za poslovne sastanke, ali i neobavezna druženja sa prijateljima. Savršen za mir jutarnje kafe uz novine, obilan ručak ili romantičnu večeru. Kutak u kojem su dobrodošle i porodice sa decom nanedeljni ručak ili porodičnu proslavu. Ujedno ekskluzivan, ali topao i otvoren za sve koji vole istinski da uživaju u lepom: enterijeru, zalogaju, gutljaju.

Ugostiteljstvo ima drugo ime – Kafe Gentlemen

Nalazi se na idealnom mestu, u blizini Novosadskog sajma i Bulevara Evrope, uz obezbeđen, dostupan i besplatan parking.

U jedinstvenom ambijentu ovog restorana u Novom Sadu čekaju vas ukusni delikatesi, ali i jednostavnija jela prilagođena ukusu svih generacija.

Restoran ima odličnu ponudu za organizovanje svih vrsta poslovnih i porodičnih proslava: rođendana, veridbi, manjih svadbi, korporativnih događaja …

Pogledajte više detalja o ovom kafe restoranu, kao i njihov jelovnik, klikom na link onlajn prezentacije koju smo kreirali za njih – Gentlemen – kafe restoran Novi Sad.