Izrada spuštenih plafona u Beogradu i Novom Sadu

Izrada spuštenih plafona u Beogradu i Novom Sadu

Spušteni plafoni enterijeru daju impresivan izgled, zanimljiv i raskošan. Ovi dekorativni plafoniidealni su da se u njih ugradi dekorativna rasveta, koja, pored toga što sama po sebi predstavlja ukras, iz različitih uglova obasjava prostor slapovima svetlosti, koji čine intimnu, toplu atmosferu. Na ovaj načinh se postiže i najbolja zvučna i termoizolacija plafona.

Spušteni plafoni, Beograd, Novi Sad

Spušteni plafoni od gipsa – rigipsknauf ili raster, učiniće za Vaš dom više nego što očekujete, pod uslovom da ih izradi iskusan stručni tim.

Jedna od osnovnih delatnosti firme HBT Gips je izrada spuštenih plafona u BeograduNovom Sadu i okolini. Svi gipsani radovi koje ovi profesionalci, sa višegodišnjim iskustvom iz Nemačke, obavljaju, su visokokvalitetni, pa tako i njihovi spušteni plafoni imaju sledeće epitete:

  • vrhunska estetika
  • toplotna izolacija plafona
  • zvučna izolacija plafona

Spušteni plafoni, koje vrhunski izvodi HBT Gips, nastaju sistemom suve gradnje gipsanim pločama. To obuhvata obradu grubog plafona i smeštanje instalacija i izolacije u šuplji prostor. Prema tome, vidljivo je samo ono što želite da se vidi, a to je Vaš dekorativni plafon!

Neka Vaš stan nude obasjan novim sjajem i blesne na jedinstven način, koji omogućavaju isključivo spušteni plafoni Knauf i Rigips, firme HBT Gips.