Izrada spuštenih plafona u Beogradu i Novom Sadu

Izrada spuštenih plafona u Beogradu i Novom Sadu

Spušteni plafoni enterijeru daju impresivan izgled, zanimljiv i raskošan. Ovi dekorativni plafoni idealni su da se u njih ugradi dekorativna rasveta, koja, pored toga što sama po sebi predstavlja ukras, iz različitih uglova obasjava prostor slapovima svetlosti, koji čine intimnu, toplu atmosferu. Na ovaj načinh se postiže i najbolja zvučna i termoizolacija plafona.

Spušteni plafoni, Beograd, Novi SadSpušteni plafoni od gipsa
 – rigipsknauf ili raster, učiniće za Vaš dom više nego što očekujete, pod uslovom da ih izradi iskusan stručni tim.

Izrada spuštenih plafona

Jedna od osnovnih delatnosti firme HBT Gips je izrada spuštenih plafona u BeograduNovom Sadu i okolini. Svi gipsani radovi koje ovi profesionalci, sa višegodišnjim iskustvom iz Nemačke, obavljaju, su visokokvalitetni, pa tako i njihovi spušteni plafoni imaju sledeće epitete:

  • vrhunska estetika
  • toplotna izolacija plafona
  • zvučna izolacija plafona

Spušteni plafoni, koje vrhunski izvodi HBT Gips, nastaju sistemom suve gradnje gipsanim pločama. To obuhvata obradu grubog plafona i smeštanje instalacija i izolacije u šuplji prostor. Prema tome, vidljivo je samo ono što želite da se vidi, a to je Vaš dekorativni plafon!

Neka Vaš stan nude obasjan novim sjajem i blesne na jedinstven način, koji omogućavaju isključivo spušteni plafoni Knauf i Rigips, firme HBT Gips.