Izrada pregradnih zidova od gipsa

Izrada pregradnih zidova od gipsa

Napraviti funkcionalan prostor od kancelarije ili druge vrste poslovnog prostora ne mora da bude komplikovan poduhvat. Jasno je da Vam se ne mili da se upuštate u radove koji podrazumevaju zidanje, malterisanje i kopanje, jer ne želite niti da Vaš posao pauzira. Pregrađivanje prostora je brz način za pametnu podelu, a najkvalitetnija varijanta je  svakako  izrada pregradnih zidova od gipsa.

Pregradni zidovi od gipsa
Izrada pregradnih zidova od gipsa

Izrada pregradnih zidova od gipsa u Beogradu, Novom Sadu i okolnim mestima posao je kojim se uspešno bavi firma HBT Gips. Dugogodišnje iskustvo stečeno u Nemačkoj preneli su na naše prostore, što je omogućilo i domaćim firmama da imaju rigips i knauf pregradne zidove vrhunske izrade.

Zašto za pregrađivanje prostorija odabrati pregradni zid od gipsa? Prvenstveno, zbog izuzetno brze gradnje, koja isključuje bilo kakvo raskopavanje i nered. Zatim, pored toga što predstavlja vrlo praktično estetsko rešenje, uz pregradne zidove se automatski dobija savršena zvučna i toplotna izolacija. Otpornost gipsa na požar je dodatna, ali ne manje važna osobina.

Prazan prostor između tabli služi za popunjavanje termo i zvučnom izolacijom i provođenje instalacija. U kupatilima i u drugim mokrim čvorovima koriste se ploče otporne na vlagu. Na njih je moguće naneti hidroizolacione premaze i lepiti keramičke pločice.

Ukoliko želite da novonastale prostorije budu potpuno izolovane jedna od druge, ovo je jedino pravo rešenje.

Ukoliko Vam je potrebna izrada pregradnih zidova od gipsa, pozovite HBT Gips.

HBT Gips