Iznajmljivanje čaša za sve tipove proslava – Service Exclusive

Iznajmljivanje čaša za sve tipove proslava –  Service Exclusive

Za organizaciju raznih događaja poput rođendana, proslave firme, venčanja, godišnjice i drugih vama značajnih datuma, pored odgovarajućeg inventara za tu svrhu potrebne su vam i odgovarajuće čaše.

Iznajmljivanje tanjira i escajga Service Exclusive pruža usluge iznajmljivanja ugostiteljske i prateće opreme, kao i organizaciju svih vaših svečanosti. Dovoljno je da pozovete broj telefona 062/54 60 89 i tim iskusnih stručnjaka udovoljiće vašim željama.

Iznajmljivanje čaša za sve tipove proslava  – Service Exclusive

Iznajmljivanje tanjira i escajga Service Exclusive nudi najveći izbor čaša za različita pića.U njihovom asortimanu možete pronaći čaše koje su od stakla i raznih oblika u zavisnosti koje se piće služi u njima.Takođe, mogu vam odrediti najadekvatnije čaše u odnosu na vrstu proslave, vrstu pića koje bi se posluživalo,kao i količinu čaša koje su vam potrebne za vaš događaj.

Service

U širokom asortimanu pored običnih staklenih čaša različitih veličina i namena,u ponudi su i kristalne čaše koje dugo, dugo zvone kada nazdravite!

Ako pravite koktel, žurku, prijem, slavite slavu, i druge vrste proslava Iznajmljivanje tanjira i escajga Service Exclusive ponudiće vam: čaše za vino i čaše za šampanjac, čaše za viski, čaše za pivo, čaše za koktele, čaše za rakiju, čaše za vodu, čaše za martiniNa jednom mestu sve što vam treba!

Sve čaše stižu čiste, oprane u profesionalnim mašinama i spremne su za korišćenje.

Pored velikog izbora čaša Service Exclusive raspolaže i ostalom ketering opremom, od tanjira i escajga do posuda za grejanje hrane, činija raznih vrsta kao i posuda za led.Takođe, možete iznajmiti i popularne barske stolove.

Oduševite svoje goste i neka se o vašem događaju dugo priča – Iznajmljivanje tanjira i escajga –Service Exclusive!