Izbor čaša za sve vrste vina – Service Exclusive

Izbor čaša za sve vrste vina – Service Exclusive

Decembar je poslednji mesec u godini. Mesec kada označavamo uspešan kraj poslovne godine, proslavljamo slavu, organizujemo razne žurke, dečje rođendane, venčanja i razne druge korporativne događaje. Svaki događaj organizujemo sa puno ljubavi, žurbe i strepnje da li ćemo imati dovoljno tanjira, čaša, šoljica ….. Svaki događaj je za sebe poseban i zabavan uz dobru hranu i čašu pića.

Učinite svoj događaj posebnim i na jednom mestu pronađite širok izbor čaša za sve vrste vina. Na raspolaganju vam je Service Exclusive iznajmljivanje tanjira i escajga. Pozovite nas na kontakt telefon  062 54 60 89.

Izbor čaša

Ako želite vašim gostima poslužiti dobro i kvalitetno vino, tada izbor čaša za vino mora biti pravilan, jer će samo u tom slučaju napitak od grožđa imati pravi ukus i aromu.

Veoma je važno iz kakavih čaša pijete vaš omiljeni napitak i treba voditi računa o materijalu, veličini, obliku i boji čaše. Vinska čaša trebala bi da je bezbojna, bez natpisa i ukrasa kako bi kvalitet vina došao do izražaja. Čaše moraju biti tanke i od stakla. Obojene čaše sa natpisom i od debelog stakla mogu izmeniti ukus i bistrinu vina.

Čaše za belo vino

Čaše za belo vino su uže, visoke, sa manjim balonom, često u obliku lale.

Čaše za crveno vino

Čaše za crveno vino su karakteristične po okruglom i širem balonu da bi vino moglo da diše.

Čaše za penušava vina

Čaše za penušava vina su čaše u kojima se služi šampanjac. Čaše su visoke, uske, sa dugačkom nožicom i manjim otvorom balona.

Bez obzira koje vino će te poslužiti vašim gostima, Service Exclusive pruža veliki asortiman čaša koji vam pomaže da stvorite atmosferu, i da svaka prilika bude posebna i zabavna.