Otorinolaringološka ordinacija Kairos, lečenje bolesti uva, nosa i grla, ORL specijalistički pregledi. Dijagnostika i terapija bolesti paranazalnih šupljina.

5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
19
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

10-12H i 17-19H

Utorak

10-12H i 17-19H

Sreda

10-12H i 17-19H

Četvrtak

10-12H i 17-19H

Petak

10-12H i 17-19H

Subota

Po pozivu

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Miše Dimitrijevića 2, Novi Sad

Autobuske linije:

13

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Mogućnost rezervacije

Obezbeđen parking

Kairos

Disajni problemi mogu biti izazvani najrazličitijim faktorima. Uzročnici mogu lako da dođu iz okoline, ali i kao unutrašnja reakcija organizma na ono što mu podriva imunitet. Otežano disanjeupala i bol u ušimagrebanje u grlu, ranice povredezapušenje slušnih kanala, bilo šta za šta smatrate da Vas ometa u svakodnevnim aktivnostima, potrebno je da proverite. Posebno ako su u pitanju deca dečije bolesti, biće Vam potreban stručnjak.

Ordinacija za lečenje bolesti uva, nosa i grla

Otorinolaringološka ordinacija Kairos osnovana je 1992. godine kao prva privatna ordinacija za lečenje bolesti uva, nosa i grla u Srbiji, a nudi usluge ORL pregleda i mišljenja.

Ordinacija se nalazi u širem delu centra grada i obuhvata čekaonicu, ambulantu, prostoriju za funkcionalna ispitivanja i intervencije, kao i odgovarajuće nusprostorije.

U ambulanti se uspostavlja dijagnostika i određuje terapija uvagrla i nosa kod problema kao što su razne upale i stanja nakon zahvata, ali i obrada površinskih rana i incizija. Za preglede ORL područja, koristi se integralno radno mesto (svetlo, aspirator, termokauter).

Funkcionalna ispitivanja vrše se kompjuterizovanim timpanometrom, audiometrom i soft-laserom, koji se takođe koristi i u terapiji bolesti paranazalnih šupljina uz dijagnostiku ultrazvukom sinusa.

U dijagnostici i terapiji na raspolaganju je i upotreba mikroskopa. Prijem pacijenata se vrši po preporuci ordinirajućih lekara, ili na lični zahtev pacijenta, za decu i odrasle.

O stručnoj kompetenciji, pročitajte na stranici Biografija dr med. sc. Slavka Radić.

Specijalističku ORL ordinaciju Kairos DOO predstavili smo i na sajtu www.ordinacije.info.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Juca J. 6. августа 2018. 22:03
Vaša ocena

Super ste!!!

Vanja 6. августа 2018. 22:02
Vaša ocena

Jako dobra ordinacija, Sve pohvale i preporuke.