Optika, prodaja naočara, dioptrijska stakla, kontaktna sočiva, dioptrijski ramovi, naočare za sunce, odredjivanje dioptrije, očni pregled.

Optika Popović 5 2 Dostavite Vašu Ocenu
5,00
OCENA
2
BROJ GLASOVA
11
GODINE SARADNJE
STANDARD
PAKET

Radno vreme

Ponedeljak

08 - 20H

Utorak

08 - 20H

Sreda

08 - 20H

Četvrtak

08 - 20H

Petak

08 - 20H

Subota

08 - 14H

Nedelja

Neradna

Adresa

Naša Adresa:

Pavla Papa 1, Novi Sad

Autobuske linije:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 12, 14,

Kako do nas
Kontaktirajte firmu

Korisne informacije

Paćanje karticom

Optika Popović

Obavili ste oftalmološki pregled i sledeće što Vas očekuje je kupovina naočara ili sočiva. Nema sumnje da će Vam biti zgodno da to obavite u optici koja se nalazi tik uz prostor za preglede.

Ili, lekar u Domu zdravlja Vam je odredio dioptriju, dobili ste recept i sada je potrebno da nabavite dioptrijska stakla, kontaktna sočiva ili okvir za naočare. Dok šetate centrom grada, svratite u optiku Popović, gde ćete, pored pomagala koja su Vam potrebna, dobiti i savet optičara i oftalmologa.

U ponudi ove optike su:

 • Sve vrste specijalnih stakala
 • Sve vrste kontaktnih sočiva
 • Dioptrijski ramovi
 • Naočare za sunce
 • Sunčane naočare sa dioptrijom

Međutim, prodaja dioptrijskih stakala, kontaktnih sočiva i dioptrijskih ramova nije sve što optika Popović nudi.

Možda ne znate da je izbor rama za naočare izuzetno važan i da bi trebalo da se odabere na osnovu svoje dioptrije, sveukupne dijagnoze, pa čak i posla kojim se bavite. Ne odgovaraju sve vrste ramova svima. Prilikom odabira,  dragocen je predlog optičara, koji će Vam preporučiti najbolje rešenje za Vas.

Dobar vid je zlata vredan, to svi znaju, ali možda ne obraćaju dovoljno pažnje na zdravlje istanje  očiju, dok god se ne pojavi neki problem. Preko 80% utisaka o svetu oko sebe upijamo pomoću čula vida, stoga ne bismo smeli da ga zapostavimo. Redovna kontrola vida, kao i pravilno lečenje eventualnih poremećaja ili bolesti oka, doprineće da gledanje ne bude napor, već uživanje.

Ukoliko su Vam potrebne oftalmološke usluge, optika Popović se nalazi pored oftalmološke ordinacije Svetlost – SP.  U slučaju da Vam zatreba oftalmološki pregled i određivanje dioptrije, dr Svetlana Popović,specijalista oftalmolog, obaviće sve potrebne preglede.

Kompletna dijagnostika, na koju se uglavnom čeka mesecima, ovde se obavlja za veoma kratko vreme, zahvaljujući opremi vrhunske tehnologije i visoko stručnom kadru. Takođe, pacijentima se pruža najsavremenija terapija za većinu očnih bolesti.

ISPITIVANJE VIDNE FUNKCIJE
 • Ispitivanje vidne oštrine i potencijalne vidne oštrine kod smanjene prozirnosti optičkih medija
 • Ispitivanje binokularnog (stereoskopskog) vida
 • Ispitivanje kolornog vida – daltonizam
 • Ispitivanje vidnog polja (kompjuterizovana perimetrija KVP)
OFTALMOLOŠKI PREGLED

Čim osetite promene u oštrini vida, nije dovoljno samo određivanje dioptrije, već je potrebno  obaviti detaljan oftalmološki pregled.

 • Pregled oka na biomikroskopu
 • Kompjuterizovana keratorefraktometrija
 • Određivanje dioptrije za naočare
 • Pregled za kontaktna sočiva – fitovanje
 • Merenje očnog pritiska (kontaktna i beskontaktna metoda)
 • Pahimetrija – CCT (merenje debljine rožnjače) i izračunavanje realnog očnog pritiska na osnovu pahimetrije i keratometrije
 • Pregled očnog dna
TERAPIJE OČNIH BOLESTI I ANOMALIJA
 • Primena najsavremenijih terapijskih protokola i medikamenata (kapi i masti, subkonjunktivalne i parabulbarne injekcije)
 • Konsultacije za eventualno korigovanje svih refrakcionih mana (miopija-kratkovidost, hipermetropija – dalekovidost, astigmatizam) naočarima i kontaktnim sočivima

O vidu bi trebalo da vode računa svi, bez obzira na godine. Kod dece je od izuzetne važnosti da se dioptrija odredi do 7. godine, da bi se korekcija obavila pravovremeno. Kod starijih pacijenata, neretko se dešava da im se vid poboljša do te mere da mogu da čitaju bez naočara. Međutim, ovo je često pokazatelj početka katarakte, te je potrebno adekvatno odreagovati. Sve ostale generacije bi, čim osete bilo kakve tegobe, trebalo da se jave lekaru.

Vaša Ocena

Ostavite recenziju

Opšti utisak
Objavljivanje ...
Vaša ocena je uspešno poslata
Molimo vas da popunite sva polja
Captcha check failed
Jadranka 9. avgusta 2018. 23:14
Vaša ocena

Oduševljena sam izborom veoma kvalitetnih sunčanih naočara, nedavno sam dobila i naočare za vid. Veoma sam zadovoljna i svima vas preporučujem.

Branislav 9. avgusta 2018. 23:12
Vaša ocena

Fantastičan izbor veoma kvalitetnih naočara za sunce.