Internet konekcija u motelu Bojana

Internet konekcija u motelu Bojana

Kada krenete na poslovni put, nosite ono najvažnije: dokumente, nacrte, planove i ugovore. Nosite i mobilni telefon da biste svakodnevno bili dostupni, ali nosite i laptop da biste na adekvatan način predstavili svoju ponudu. Do sada ste se nalazili u situacijama gde je nezgodno ili prosto nemoguće pronaći dobar signal. Tako niste mogli adekvatno da se pripremite za poslovni sastanak, niste mogli da pregledate pristiglu poštu, niste mogli da se informišete o najnovijim vestima iz svoje firme.

Internet konekcija u motelu Bojana, VirtualniGrad
BEŽIČNI INTERNET

Ugodan smeštaj ne znači Vam mnogo, ukoliko nemate mogućnost korišćenja bežičnog interneta. Sobe mogu da budu blistavo čiste, apartmani mogu da budu ukusno uređeni, čak, u okviru objekta, može biti predviđen prostor za održavanje poslovnih sastanaka. Ali, ako je kojim slučajem, osnovni alat u Vašoj komunikaciji sa saradnicima, upravo računar, onda će Vam biti mnogo važnije da možete da se oslonite na dobru internet vezu.

Za one koji poznaju motel Bojana, vest o uvođenju besplatne internet konekcije 24h dnevno, biće pravo zadovoljstvo, a za one koji još nisu bili na ovom mestu, krajnje je vreme da provere signal motela Bojana.