Insanity treninzi za žene

Insanity treninzi za žene

Želite brz i vidljiv efekat u zatezanju vašeg tela, a nije vam strano da zaista vežbate ili baš uživate u tome? Privlače vas izazovi i akcija i svesni ste da je stres najlakše ukloniti kroz vežbanje? Za vas je kao stvoren Insanity program za žene, koji će vašem telu i umu podariti baš ono što vam treba! Ukoliko volite da vežbate isključivo među ženama, odgovaraće vam Insanity treninzi za žene koje ima ženski fitnes centar B-fit, u Novom Sadu.

Insanity treninzi za žene, Novi Sad

Insanity treninzi za žene

Insanity je visokointenzivni trening koji brzo i efikasno topi masne naslage i vraća telo u top formu. Vežbe se baziraju na kardio aktivnostima koje poboljšavaju kondiciju, eksplozivnost i mišićnu snagu i izdržljivost. Vežbe se izvode maksimalnim intenzitetom 3-4min, sa kratkim pauzama od 30 sekundi. Na taj način se ubrzava metabolizam i dolazi do gubitka viška kilograma. Za Insanity trening se kao otpor koristi jedino težina sopstvenog tela.

Za koga je idealan Insanity fitness?
  • za one koji vole izazove
  • za one koji vole vežbanje
  • za one koji žele brze rezultate u oblikovanju tela
  • za one koji žele da sigurno održe i pojačaju svoju kondiciju
  • za one koji su spremni na intenzivan tempo vežbanja
  • za one koji žele da se intenzivnim treningom oslobode od stresa
  • za one koji vole da pomeraju sopstvene granice

Insanity trening podrazumeva različite Insanity vežbe, ali je njihov tempo, broj ponavljanja i dužina pauza između od velike važnosti. Vođeni iskusnim trenerom, dobićjate mogućnost da trenirate najkvalitetniji insanity program.

Insaniti je rekreacija za žene koje su svesne sebe i znaju da sopstvenim snagama mogu da učine sve što žele!

Da biste našli kontakt podatke ovog fitnes centra i saznali koji sve fitnes treninzi se tamo održavaju, pogledajte onlajn prezentaciju B-fit – ženski fitnes centar Novi Sad.