Humanitarni seminar Usudi Se u Novom Sadu

Humanitarni seminar Usudi Se u Novom Sadu

Seminar USUDI SE koji se održava u NOVOM SADU podržaće ovu fondaciju i svim prikupljenim sredstvima pomoći u kupovini potrebnih aparata za bebe.

NOVI SAD
Kada: 25. 10. u 19 h

Gde: Hotel Vojvodina Novi Sad Trg Slobode 2 Donacija: „Magnet za ljubav“

Cena ulaznice: 1200,00 RSD

Prodaja i rezervacija ulaznica: 063/88-69-446

info@nlpenergyhouse.com

Ljudi već godinama proučavaju uspeh kao posebnu kategoriju i traže one fine niti koje se provlače kroz njegove različite oblike. Uspeh više nije tajna i dostupan je svima. Razlika je samo u tome ko se na njega usudi.

Seminarom USUDI SE spojićemo dve divne stvari. HUMANOST, kao jednu od najdragocenijih ljudskih osobina, koja kada se sprovede u delo može čitavo čovečanstvo podići na viši nivo. I MOTIVACIJU, kojom svakog pojedinca oslobađamo nepotrebnih stega i dajemo mu znanje i podršku da svoj život oblikuje po svojim željama i snovima.

USUDI SE DA:

  • Oživiš svoje ideje, da ih izgovoriš naglas i zapišeš.
  • Ukradeš vreme nevažnim stvarima i uložiš ga u svoj uspeh.
  • Svoje nekorisne navike zameniš isprobanim i efikasnim.
  • Ne pristaneš na prosek, već da zahtevaš izuzetnost.
  • Budeš radoznao, da čuješ iskustvo, da pogledaš rezultate i onda proceniš da li zaista vredi.
  • U tvojim izborima prevagne ono šta želiš da se desi, ne ono čega se pribojavaš.
Usudi se da poveruješ u uspeh!

Upoznajte trenere osnivače NLP Energy House

Milica LAVA Nikolić
Milica Lava Nikolić je već osam godina posvećena pomaganju pojedincima da, promenom načina mišljenja i brisanjem ograničavajućih uverenja, ostvare uspehe na svim nivoima – kako u ličnim odnosima, tako i u profesionalnom životu. Zahvaljujući veštinama koje je stekla, Lava je ostvarila i jedan od svojih najvećih snova iz detinjstva – danas je uspešan pevač i kompozitor.

Darko Cvetković
Doktor Medicine, NLP Trainer, Reiki Master, dugi niz godina radio u internacionalnoj korporaciji na visokim menadžment pozicijama. Kroz treninge i obuke prodajnog tima beležio izrazite poraste prodaje u 5 zemalja Balkanskog regiona. Bogato praktično iskustvo u direktnoj prodaji, rukovođenju timovima  objedionio je sa veštinama NLP-a u jednostavne i lako prihvatljive radionice i treninge.

Sajt: http://nlpenergyhouse.com/

Plavi telefon

Plavi telefon je savetodavna linija putem koje deca i mladi dobijaju podršku u vezi problema sa kojima se susreću. Plavi telefon besplatno mogu pozvati deca iz cele BiH bez obzira na mrežu koju koriste. Najveći broj dosadašnjih poziva, ticao se upravo nasilja i zlostavljanja.
Prikupljeni novac od prodatih ulaznica sa seminara „USUDI SE“ u BANJALUCI , biće doniran upravo ovoj organizaciji. Na taj način pružićemo podršku deci i ljudima koji se staraju da njihovo odrastanje bude bezbedno.

Magnet za ljubav

Fondaciju „Magnet za ljubav“ osnovale su kompanije TDE SERVICES i MK GROUP kako bi svoj deci koja su došla na svet malo ranije nego što su doktori predviđali, pomogli u nabavci skupih i dragocenih aparata kao što su magnetna rezonanca, inkubator, radna stanica, aparat za sedaciju i monitor za praćenje, koji su neophodni za obavljanje obaveznih MRI pregleda.

Sajt: http://magnetzaljubav.rs/