Hemijska čistiona PopS u proširenom prostoru

Hemijska čistiona PopS u proširenom prostoru

Hemijsko čišćenje predstavlja najefikasniji način uklanjanja nečistoće, masnih i ostalih fleka sa tekstila. Savremenim metodama, u mašinama za pranje najnovije generacije u hemijskoj čistioni PopS u Novom Sadu i Beogradu, možete obaviti usluge hemijskog čišćenja i bojenja odeće, kože, krzna, posteljine, zavesa, čišćenje tepiha i staza, čišćenje venčanica, cipela i torbica.

Hemijsko čišćenje POPS

Nakon deset godina rada ova eminentna i poznata hemijska čistiona, u proširenom i savremeno opremljenom prostoru sa novom tehnologijom,  ponudila je brojne novine i popuste.

Popust na sve usluge čišćenja i peglanja možete dobiti nedeljom 

20% popust za penzionere
10% popust za građane

Iskoristite fantastičnu ponudu pranja veće količine košulja, gde se svaka 5-ta košulja besplatno pere i pegla.

Pranje i peglanje PopS

PopS danas radi sa modernom tehnologijom i uslugama kvalitetnog hemijskog čišćenja po svetskimm standardima. Svaki komad odeće pažljivo se čisti posebnim ekološkim tečnostima na bazi silikata, posebno pogodnim za čišćenje jako osetljivih materijala.

PopS je specijalizovan za prvoklasno uklanjanje fleka u kabini za detaširanje sa ultrazvučnim pištoljem. Odeća od osetljivog materijala pere se u vodi po metodi WET CLEANING uz ograničenu mehaničku akciju i sa specijalnim deterdžentima.

Da bi vaš komad odeće nakon sušenja bio besprekorno opeglan, bez onih malih sitnih šavova, PopS je kao novinu uveo LUTKU na kojoj se pegla odeća. Ovako opeglana odeća korisniku pruža zadovoljstvo prilikom nošenja, jer izgleda lepo i pruža prijatan miris.

Hemijsko održavanje rublja

Nešto sasvim NOVO U SRBIJI  je OZONIRANJE, sistem hemijskog čišćenja kao što je higijenizacija i sanitizacija (čišćenje i dezinfekcija) odeće kao što su: jakne, džemperi, kupaći kostimi, razna zaštitna odela, motocilistička odela, sportske kacige, cipele, čizme, ali i tekstil, kao što su peškiri, čaršavi, jastuci, zavese, prekrivači i slično. Na ovaj način se možete bezbedno rešiti neugodnih mirisa i sa odeće, jastuka, presvlaka i slično koji se ne mogu prati ni čistiti. Laboratorijski nalazi su potvrdili da je u toku testa uništeno ili dezaktivirano: 100% gljivica, 99,9% buđi, 99,99% bakcila, 90% ešerihija koli, 99,99 stafilokoke i 100% grinje i krpelji.

Čišćenje tepiha u Pops čistioni

Iz PopS-a poručuju:
Želja nam je da Vam pružimo vrhunski a diskretan servis kakav zaslužujete i da ispunimo Vaše pojedinačne zahteve.

Saznajte više – Hemijska čistiona PopS