Hemijsko čišćenje garderobe – Hemijska čistiona PopS

Hemijsko čišćenje garderobe – Hemijska čistiona PopS

Hemijsko čišćenje predstavlja najefikasniji način uklanjanja nečistoće, masnih i ostalih fleka sa tekstila. Savremenim metodama, u mašinama za pranje najnovije generacije u hemijskoj čistioni PopS u Novom Sadu, možete obaviti usluge hemijskog čišćenja i bojenja odeće, kože, krzna, posteljine, zavesa, čišćenje tepiha i staza, čišćenje venčanica, cipela i torbica.

PopS Sistem hemijskih čišćenja u Novom Sadu  je mesto gde možete očistiti sve vaše odevne predmete i druge stvari kojima je potrebno hemijsko čišćenje. Nalazimo se na adresi u Novom Sadu, Bulevar Oslobođenja 102, kontakt telefon 021 6367645, 063 286871.

Hemijsko čišćenje POPS

PopS danas radi sa modernom tehnologijom i uslugama kvalitetnog hemijskog čišćenja po svetskimm standardima. Svaki komad odeće pažljivo se čisti posebnim ekološkim tečnostima na bazi silikata, posebno pogodnim za čišćenje jako osetljivih materijala.

PopS je specijalizovan za prvoklasno uklanjanje fleka u kabini za detaširanje sa ultrazvučnim pištoljem. Odeća od osetljivog materijala pere se u vodi po metodi WET CLEANING uz ograničenu mehaničku akciju i sa specijalnim deterdžentima.

Da bi vaš komad odeće nakon sušenja bio besprekorno opeglan, bez onih malih sitnih šavova, PopS je kao novinu uveo LUTKU na kojoj se pegla odeća. Ovako opeglana odeća korisniku pruža zadovoljstvo prilikom nošenja, jer izgleda lepo i pruža prijatan miris.

OZONIRANJE je sistem hemijskog čišćenja kao što je higijenizacija i sanitizacija (čišćenje i dezinfekcija) odeće kao što su: jakne, džemperi, kupaći kostimi, razna zaštitna odela, motocilistička odela, sportske kacige, cipele, čizme, ali i tekstil, kao što su peškiri, čaršavi, jastuci, zavese, prekrivači i slično. Na ovaj način se možete bezbedno rešiti neugodnih mirisa i sa odeće, jastuka, presvlaka i slično koji se ne mogu prati ni čistiti. Laboratorijski nalazi su potvrdili da je u toku testa uništeno ili dezaktivirano: 100% gljivica, 99,9% buđi, 99,99% bakcila, 90% ešerihija koli, 99,99 stafilokoke i 100% grinje i krpelji.