Gumeni čamci – prodaja

Gumeni čamci – prodaja

Gumeni čamci – udobnost, praktičnost i efikasnost!

Ljubitelji ste boravka na vodi, bila to reka, jezero ili more? Sa porodicom ili prijateljima umete da spakujete kofere i uputite se duž neke nove destinacije na kojoj možete da uživate u pecanju, plovidbi, sportu i rekreaciji na vodi? Onda nesumnjivo volite i vožnju čamcem, a možda upravo planirate da kupite nov gumeni čamac! Gros Inox je tu da vam ponudi različite modele i veličine gumenih čamaca.

Gumeni čamci - prodaja

 

Gumeni čamci – prednosti

Kao poznavalac čamaca, znate da su gumeni čamci najzgodniji za pakovanje i putovanje. Prvenstveno, čamci na naduvavanje zauzimaju manje mesta od klasičnih čamaca, a možete ih poneti i bez krovnog nosača ili prikolice. Zatim, oni su i lakši od drugih čamaca, te ćete automatski sa sobom nositi manje tereta. Kada stignete na mesto odmora, dovoljno je da svoj gumeni čamac naduvate pumpom (koju neretko dobijate u kompletu sa njim) i on je spreman za plovidbu!

Prodaja gumenih čamaca

Gros Inox ima izuzetan asortiman svih vrsta čamaca i nautičke opreme, pa je tako i prodaja gumenih čamaca segment u kojem mogu da Vam ponude više od ostalih. Cene gumenih čamaca variraju od modela do modela, od njegove veličine i proizvođača. Na raspolaganju su različite veličine i težine gumenih čamaca.

Čamci na naduvavanje

 

Posebno je praktično što gumeni čamci mogu koristiti u različite svrhe. Oni su idealni kao čamci za sportove na vodi, ali odlično služe i kao čamci za pecanje. Pored toga, nezamenjivi su za spasavanje i kao pomoćni čamci na velikim brodovima.

Kako bi kupovina gumenog čamca bila još brža i jednostavnija, posetite i web shop koji jeGros Inox nedavno otvorio, a gde možete pazariti online!

Ukoliko Vas interesuju gumeni čamci, njihova prodaja se obavlja u Gros Inoxu.