Ginekološki pregled i dermaroler – popusti – 03.02.2015

Ginekološki pregled i dermaroler – popusti – 03.02.2015

Vreme Vam je za kompletan ginekološki pregled, uz Papa test ultrazvuk? Ili biste rado podmladili i pročistili kožu pomoću terapije dermarolerom? Iskoristite akciju Poliklinike Consilium u Novom Sadu, koja traje do kraja februara, jer ginekološki pregled možete obaviti za samo 2.800 dinara, a tri tretmana dermarolerom dobijate sa 50% popusta!

Ginekološki pregled, popusti

Popust za ginekološki pregled

Poliklinika Consilium pokrenula je akciju, podstaknutu borbom protiv raka grliča materice, što podrazumeva da su ginekološki pregledi sa popustom do kraja februara 2015. godine! Kompletan ginekološki pregled, koji uključuje i ultrazvučni pregled i Papa test, možete obaviti u Poliklinici Consilium za samo 2.800 dinara.

Pregledi po ceni sa popustom se obavljaju u prepodnevnim časovima, a svoj termin možete zakazati na broj telefona Poliklinike Consilium. Preglede vrše ginekolozi prim. dr Jevrosima Ziramov, dr Irena Bujas, dr Ljiljana Lovre – Škrivan i dr Jovana Paunković.

Popusti na dermaroler

Tokom februara 2015. godine, u Poliklinici Consilium možete sebi priuštiti i tri tretmana dermarolerom, sa 50 % popusta. Ponuda uključuje paket od tri tretmana, po sniženoj ceni 7.800 dinara, kao i pravo na cenu sa popustom od 3.000 dinara za svaki naredni tretman dermarolerom.

Dermaroler, popusti, Novi Sad

Dermaroler – kolagen indukciona terapija smanjuje bore i proširene pore, poboljšava teksturu kože, uklanja ožiljke i hiperpigmentacije. Kolagen indukcionom terapijom (dermarolerom) se podstiče stvaranje sopstvenog vezivnog tkiva u dubljim slojevima kože – dermisu, uz održavanje zaštitnog sloja kože – epidermisa. Koža postaje glatka, punija i zategnutija, ožiljci od akni manje upadljivi, a pigmentacije vremenom izblede.

Dermaroler podstiče regenerativno zarastanje i oslobađanje faktora rasta uz formiranje kolagena tip III ili zdravog kolagena; za razliku od kolagena tip I koji se stvara u sklopu oživljavanja pri oštećenom epidermisu.

Terapija dermarolerom je bezbedna i veoma efikasna. Ovaj tretman je manje agresivan tretman od lasera i hemijskih pilinga, kojima se vremenom istanjuje epidermis i dermalne papile, koje mogu imati za posledicu suvu i izboranu kožu. Terapiju vrši dr. Marija Marinković, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Ukoliko Vas zanimaju ginekološki pregledi ili dermaroler, Poliklinika Consilium je tu za Vas, svakog radnog dana od 8 do 20 časova ili subotom od 8 do 13 časova. Preglede i tretmane zakažite telefonskim pozivom.