Fizioterapeut

Fizioterapeut

Ukoliko imate bol u leđima, vratnom delu, reumatske bolesti, bol u mišićima, iščašenje zglobova, sportsku povredu ili posttraumatska stanja vama je potreban dobar fiizioterapeut. Odlazak kod fizioterapeuta i rad sa njim je izuzetno efikasan ukoliko imate neke od ovih tegoba. On će na osnovu pregleda, laboratorijskih nalaza i izveštaja drugih lekara specijalista odrediti adekvatno lečenje ili će vas poslati dalje na dodatne preglede. Dobar fizioterapeut može da vam pomogne da se oslobodite bola zauvek. Upotrebom najsavremenih metoda oslobodićete se bola u leđima, vratu, zglobovima, mišićima i deformitetu kičmenog stuba.

Fizijatar 04

Ambulanta za rehabilitaciju Active LifePhysical

Pronaći dobrog fizioterapeuta u Beogradu nije lako, ali pronaći Ambulantu za rehabilitaciju Active LifePhysical lako je naći, jer preporuke mnogih zadovoljnih pacijenata upravo vas dovode do nje.

Ambulanta je smeštena u najelitnijem delu Vračara, u ulici Njegoševa 73/1. Raspolaže savremeno opremljenim prostorom, najkvalitetnijom aparaturom za pružanje elektroterapije, salom za kineziterapiju kao i prostorijom za masažu i negu tela.

Fizijatar 03

Saveti koji će vam pomoći kao i razgovori između pacijenta i fizioterapeuta, posvećenost svakom pacijentu ponaosob, možete dobiti od vlasnice ambulante Mine Mijalković, specijalista strukovni fizioterapeut. Takođe i od njenih saradnika koji kvalitetno i profesionalno pružaju usluge u skladu sa standardima u lečenju i prevenciji bolesti.

Pacijentima se savetuje da pre rada sa fizioterapeutom obave specijalistički pregled kod fizijatra ili ortopeda. Kod prvog dolaska pacijenta kod fizioterapeuta, potrebno je uraditi istoriju povrede koju obavlja fizijatar i na osnovu koje se utvrđuje plan rehabilitacije.

Uz kvalitetno i profesionalno pružanje usluga iz oblasti fizikalne medicine i rehabilitacije bez obzira na godine i pol, u Ambulanti za rehabilitaciju Active LifePhysical možete obaviti

  • Specijalističke preglede
  • Elektroterapiju
  • Kineziterapiju
  • Masažu
  • Kiropraktiku
  • Kavitaciju i RTL
  • Patronažu
  • Izradu individualnih dijeta i savete nutricioniste

U ambulanti se pacijentima svaka deseta terapija odrađuje gratis. A posebnu pažnju posvećuje se starijim sugrađanima, te penzioneri imaju poseban popust na usluge koje se pružaju u ambulanti.

Otklonite tegobe koje imate, zakoračite u život sigurnim korakom, vratite se svakodnevnim aktivnostima, vodite računa o svom zdravlju, poboljšajte fizički izgled i učinite svoj život aktivnim i lepim. Sve informacije i kontakt telefon možete pogledati na prezentaciji Ambulanta za rehabilitaciju Active Life Physical.