Festival „Ukusi Vojvodine” nudi jedinstvenu priliku da na jednom mestu i svim svojim čulima iskusite autentičnu Vojvodinu. Zato je ovo događaj koji pravi hedonisti ne smeju propustiti!
U Limanskom parku, kao i ranijih godina biće vam posluženo veliki broj tipičnih vojvođanskih jela. Tradicionalni i nezamenljivi nedeljni ručak sa rinflajšem prelivenim sosevima što od mirođije, što od višanja ili paradajza, biće svakako centralni događaj.
Sve što vam se dopadne kupite i poklonite onima koji opravdano nisu mogli doći. Kupite kulene, vatreno ljute za one najhrabrije, sireve za ekstravagantnije koji vole iznenađenja, ili za one koji su ponosni na autohtone sorte, kupite proizvode od mangulice da imaju čime da se hvale kad im dođu gosti. Za one koji uživaju u pastama, tu su i domaće testenine i neprikosnovena hladno ceđena ulja. A, kad vas obuzme žeđ, a sigurno hoće, ne brinite „Ukusi Vojvodine” su obezbedili vrhunska vina, ljute, ali i nežne rakije koje klize same, i zanatska piva sa penom ili bez, kako već vi preferirate.
Ne zaboravite, imate zakazano u Limanskom parku 9. i 10. septembra! Neka drugi kuvaju za Vas!
Lokacija: Novi Sad, Limanski park