Festival „Ukusi Vojvodine” nudi jedinstvenu priliku da na jednom mestu i svim svojim čulima iskusite autentičnu Vojvodinu. Zato je ovo događaj koji pravi hedonisti ne smeju propustiti!

Očekujemo Vas 11. i 12. septembra 20211.god. u Limanskom parku sa početkom u 12h.
U Limanskom parku, kao nikada pre, biće vam posluženo više od sto tipičnih vojvođanskih jela. Tradicionalni i nezamenljivi nedeljni ručak sa rinflajšem prelivenim sosevima što od mirođije, što od višanja ili paradajza, biće svakako centralni događaj. Misteriju o tome u čemu je razlika između perkleta, paprikaša i gulaša, i koji je bolji, moraćete da otkrijete sami. Kad se zadovoljite slanim, lagano skliznite u slatko. Tašči i valjušci će vam doći kao pravo osveženje. Štrudle, nabrekle od nadeva od oraha, maka ili rogača, šufnudle, meke kao oblak, i rezance sa makom kao u Balaševićevoj pesmi, pamtićete dugo.
Sve što vam se dopadne kupite i poklonite onima koji opravdano nisu mogli doći. Kupite kulene, vatreno ljute za one najhrabrije, sireve za ekstravagantnije koji vole iznenađenja, ili za one koji su ponosni na autohtone sorte, kupite proizvode od mangulice da imaju čime da se hvale kad im dođu gosti. Obezbedili smo za vas vrhunska vina i ljutu rakiju  i zanatska piva sa penom ili bez, kako već vi preferirate.
Sve što treba da uradite je da dođete, ponesete dobro raspoloženje i prazan stomak, te uživate u vrhunskim, tradicionalnim jelima vojvođanske kuhinje, napravljenim od lokalno uzgojenih namirnica, sa muzičkom podlogom koja će Limanski park pretvoriti u istinsku oazu hedonizma.
Lokacija: Novi Sad, Limanski park