Vanvremenski antologijski rok hitovi u posebnom simfonijskom zvuku i specifičnim interpetacijama, preplaviće dobrim vibracijama Srpsko narodno pozorište 20.juna s početkom u 20 časova a u čast Svetskog dana MUZIKE!. Čast da se ponovo predstavi novosadskoj publici pripala je NOVOSADSKOJ Rock operi sa programom EU TOUR 2022, s kojim nastupa ove godine širom Evrope.
Veliki muzički spektakl koji posle rasprodatih koncerata u Italiji ,Hrvatskoj , Sloveniji i Beogradu sa čak 50 muzičara na sceni, članova hora i Orkestra SNP iz Novog Sada, Novosadskog Big benda, solista Nevene Reljin, Jane Šušterčić, Matiie Zanatte, Nikole Mijića i Zorana Šandorova, koji će takođe biti izveden i na mnogim binama u Evropi ove godine, posetioci će imati priliku, ekskluzivno ove godine da dožive i u SNP u Novom Sadu.
Tako će se uz zvuke simfonijske muzike pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika, u jedinstvenim aranžmanima, interpretaciji i muziciranju, čuti legendarni hitovi grupa QUEEN , DEEP PURPLE, TINA TURNER, THE DOORS,ACDC,LED ZEPPELLIN,TOTO,ZZ TOP,GUNS N ROSES,THE BEATLES
Lokacija: Novi Sad, Srpsko narodno pozorište