Ansambl novosadske Rock opere vas vodi na fantastično putovanje kroz najveće hitove Queen-a, u simfonijskoj verziji i sa fantastičnim instrumentalnim i vokalnim solistima.

Kvin su globalno prisutni u popularnoj kulturi više od četiri decenije. Procene njihove rekordne prodaje kreću se od 170 do 300 miliona, što ih čini jednim od najprodavanijih muzičkih umetnika na svetu. Godine 1990. Kvin je dobila Brit nagradu za izuzetan doprinos britanskoj muzici. Oni su 2001. uvedeni u dvoranu slavnih rokenrola, a svaki član koji je komponovao hit singlove sva četiri su 2003. uvedena u dvoranu slavnih tekstopisaca. 2005. godine dobili su nagradu Ivor Novelo za izuzetnu zbirku pesama od Britanske Akademije kantautora, kompozitora i autora, a 2018. im je uručena nagrada Gremi za životno delo.

A kako u našoj verziji zvuče Innuendo , Radio Ga Ga, Another one bites the dust,Barcelona,I want it all, Somebody to love , Don’t stop me now,Hammer to fall, I want to break free, Bohemian rhapsody.. .. I mnoga druga ostvarenja Fredija Mercurija, Brajana Meja, Rodžera Tejlora i Džona Dikona , saznaćete 29. Decembra u 20h na velikoj sceni SNP-a Novi Sad.

Dirigent – Fedor Vrtačnik
Vokalni Solisti :
Mattia Zanatta
Zoran Šandorov
Nikola Mijić
i kao gost- Bojana Stamenov

Lokacija: Novi Sad, Srpsko narodno pozorište