U nedelju 14. avgusta u Kameničkom parku u Novom Sadu od 12 časova počinje prvi Piknik van Beograda i traje sve do prvog mraka, negde oko 21 sat!
Jako nas raduje da se u šestoj godini Piknika otisnemo Dunavom van granica Beograda gde smo do sada organizovali letnja druženja na otvorenom u parkovima i ispred muzeja i da naš slogan “Odvedimo grad u prirodu” dovedemo u Novi Sad.
Prisustvo na Pikniku je potpuno besplatno, povedite prijatelje, ali i roditelje, decu, bake, deke i ljubimce, ponesite ćebiće i kreme za sunčanje, a mi ćemo vam dan ispuniti divnim uspomenama koje ćete sigurno prepričavati.
Pored muzičkog programa na Pikniku uživaćete i u časovima joge, Piknik cirkusantima i radionici pravljenja i puštanja zmajeva ili papirnih aviona (u zavisnosti od vetra) DJ-evi DOO i Nadja će biti idealna muzička podloga za uživanje u prirodi, očekujte i nastup fantastičnog Sergio Lounge-a, dok će Zaokret, Burger House i Bubamara sladoled obezbediti piće i hranu da ne morate ništa da nosite sa sobom preko mosta.
Piknik se trudi da koristi što manje plastičnog otpada i da zelene površine ostavi netaknute nakon korišćenja. Želimo da sa nama provedete predivan dan u prirodi i da to nastavite da radite i bez nas, ali isto tako hajde da zajedno razmišljamo unapred o načinu odlaganja otpada i sačuvamo park kako bi i narednih dana svi mogli da uživaju u njemu na isti način.
Lokacija: Novi Sad, Kamenički park