Poštovani planinari, trkači, planinski biciklisti, ljubitelji prirode, zaljubljenici u Frušku goru

Dobro došli na prvi Noćni izazov na Fruškoj gori koji će se održati od 16. do 17. septembra 2017. godine u organizaciji Planinarsko-smučarskog društva “Železničar“ Novi Sad.

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas ugostimo nadomak Novog Sada, na sportsko-rekreativnoj manifestaciji za koju verujemo da će Vam pružiti nezaboravno iskustvo. Dođite opušteni, na vreme, ponesite puno pozitivne energije, startujte odlučno, uživajte, dobro se provedite i posle spavajte.

Pripremili smo za Vas nezaboravan provod uz puno pozitivne energije, kvalitetne muzike, obilje pića i hrane i projekciju “filma iznenađenja“ u „Smeškovom“ šumskom bioskopu na otvorenom.

Ove jeseni Vam nudimo priliku da dokažete sebi da možete da se izborite sa psihičkim izazovima i fizičkim naporima, da pobedite sebe, da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju i započnete bitku za zdrav život. Sve tri pripremljene staze su trasirane u brdovitom, šumskom pojasu Fruške gore, koja se nalazi samo na korak od užurbanog i nervoznog grada.

STAZE:

1. Fan trail: 4.100m, 184m (usponi/silasci), POPOVICA Start – POPOVICA Cilj. Staza otvorena: 3 sata.
GSP track: https://goo.gl/8HWnc7

2. Hobi trail: 10.144m, 470m (usponi/silasci), START – KT9 -KT24 – CILj. Staza otvorena: 5 sati.
GSP track: https://goo.gl/n6GzBF

3. Sport trail: 18.863m, 825m (usponi/silasci), START – KT9 -KT10 – KT24 – CILj. Staza otvorena: 5 sati.
GSP track: https://goo.gl/sqvRHQ

Prijave se vrše https://goo.gl/VT3cFo
Prijave na dan trke i uplata kotizacije će biti moguća na samom startnom mestu na Popovici, u subotu 16.09.2017. od 17:00 do 19:00 sati.

Kompletnu proceduru prijavljivanja, obrazac Prijave i Pravila, možete preuzeti na sajtu Planinarsko-smučarskog društva “Železničar“ (http://psdzeleznicarns.org.rs/).

INFORMACIJE
Sve informacije u vezi sa PRVIM Noćnim izazovom možete dobiti na našem sajtu Planinarsko-smučarskog društva “Železničar“ (http://psdzeleznicarns.org.rs/).