JESENJI NS MARKET NA RIBARSKOM OSTRVU

NS Market pokreće novi susret Novosađana/ki sa kreativcima, zanatlijama, malim proizvođačima i umetnicima, pod sloganom „Jesen rana na Ribarcu“.

Pred nama je drugi po redu Dunavski NS Market koji organizujemo na Ribarskom ostrvu, u petak i subotu, 25. i 26. septembra 2020. godine. U petak se družimo od 16 do 22, a u subotu od 11 do 22 sata.

Ponovo smo, radi bezbednosti izlagača, posetilaca i organizatora na otvorenom, kraj Dunava, u prijatnoj i lepo uređenoj bašti gastro bara „Berta“.

Poznato je da je Ribarsko ostrvo omiljeno mesto za odmor i relaksaciju Novosađana. Nalazi se na tri kilometra od centra grada. Na njemu su tokom dana prijatna svežina i mir, a mirisi vojvođanskih specijaliteta iz restorana i čardi šire se i mame posetioce.

Ovoga puta sadržaje Ribarskog ostrva NS Market obogatiće ručno rađenim proizvodima od keramike, drveta, tekstila, prirodnom kozmetikom kao i domaćom hranom sa vojvođanskih gazdinstava.

Kao i do sada, izlagačima omogućujemo optimalne uslove za predstavljanje i prodaju proizvoda, a za posetioce uz bogatu ponudu priređujemo zabavni i muzički pogram, edukativne radionice i poklone.

Gastro bar „Berta“ odlično je pozicioniran na Ribarskom ostrvu. Veliko i lepo opremljeno dvorište pristupačno je za publiku. U svakom trenutku može da primi nekoliko stotina posetilaca.
Sva prateća logistika restorana (parking, struja, voda, mobilijar, suncobrani i sl.) biće nam na raspolaganju tokom oba izlagačka dana.

Ulaz na NS market besplatan je za sve posetioce.

Pored uslova za izlaganje NS Market obezbeđuje:
• Prezentaciju izlagača, proizvoda i usluga i samog događaja na društvenim mrežama;
• Najave i promociju događaja u klasičnim medijima na teritoriji Novog Sada;
• Fotografije i video zapise.

Period ranih prijava traje do 1. do 15. septembra 2020. U tom periodu izlagačima omogućujemo niže cene zakupa izlagačkog prostora.
Za hand made proizvode zakup tezge zaoba dana je 3.500 dinara, a za hranu i piće 4.000 dinara. Nakon tog perioda cena se povećava za 500 dinara u obe kategorije.

Zainteresovani izlagači/ce svoje prijave mogu nam slati na mail adresu: novosadskimarket@nsmarket.rs ili nas kontaktirati putem telefona 060 533 55 07. Dokumenti za prijavu i informisanje su dostupni i na stranici www.nsmarket.rs

Dobro došli na Ribarac, na jesenji NS Market!

Lokacija: Novi Sad, Ribarsko ostrvo