Motivisani dobrom energijom i pozitivnim reakcijama zadovoljstvo nam je da vas pozovemo da učestvujete na devetom po redu Dance Fest-u Novog Sada koji će se održati u petak, subotu i nedelju – 17, 18, i 19. novembra, 2017. godine u dvorani novosadskog SPENS-a.

Dance Fest Novi Sad je festival koji slavi kvalitet i raznolikost plesnih stilova kroz live nastupe i radionice. Predstavljamo Vam fuziju mladih plesača, budućih i već poznatih umetnika, kao i priznatih svetskih plesača i koreografa. Obećavamo vam fantastične predavače i svetske sudije, zabavu i plesno takmičenje koje oduzima dah, TOP 20 koreografija Gala večeri i neverovatne nagrade!

POBEDNIK DFNS 2017 – 4000 EURA NOVČANA NAGRADA, nagrade sponzora i još mnogo toga! Svesni smo koliko je važno za mlade plesače da imaju priliku da nastupaju, umrežavaju se, putuju, upoznaju različite kulture i prošire svoje horizonte kroz medij plesa. Ohrabrujemo vas da učestvujete jer je plesno obrazovanje kroz live nastupe izuzetno korisno za sve pojedince u različitim fazama razvoja. Nadamo se da ćete nam se pridružiti u Novom Sadu kako bi proširili Vaše znanje o univerzalnom jeziku plesa i pri tome stvorili uspomene koje će trajati ceo život. Molimo Vas da se ne ustručavate i kontaktirate nas ako možemo biti od pomoći i učiniti ovo iskustvo nezaboravnim.

Za više informacija posetite zvaničan sajt festivala na adresi: www.dancefestnovisad.org