Zavese, tapete i mebl štofovi – enterijer ugostiteljskog objekta

Zavese, tapete i mebl štofovi – enterijer ugostiteljskog objekta

Zamislili ste jedinstven, originalan enterijer ugostiteljskog objekta? Savršena kombinacija zavesa, tapeta i mebl štofa uneće u Vaš restoran, kafić ili hotel dah davno minule epohe, dozu futurističkog, atmosferu daleke zemlje ili bilo šta drugo što budete poželeli. Saveti stručnjaka, njihovo iskustvo i kreativnost, pretvoriće Vaše snove u stvarnost! Potrebno je samo da dođete u salon zavesa Firange.

Salon zavesa, Novi Sad, zavese, tapete

 

Tu Vas čeka pravo carstvo boja, dezena, materijala… Prodaja zavesa u Firangama je nešto u šta se ulaže umeće i ljubav, zato će ovde umeti da Vam ponude najbolje opcije za Vaš prostor. Možete pogledati preko 20.000 uzoraka kvalitetnih, uvoznih zavesa, od različitih materijala i za različite prostorije. Sertifikat o nezapaljivosti zavesa doprineće da Vaš lokal bude siguran.

Enterijer ugostiteljskog objekta – zadatak za profesionalce

Atraktivne i upadljive ili diskretne i svedene? Starinske i romantične ili avangardne? Samo recite kakve ste zavese zamislili, a osoblje će rado osmotriti Vaš prostor i predložiti nekoliko najzanimljivijih varijanti. Kako bi sve bilo povezano u celinu, na raspolaganju su Vam i ukrasne tapete i mebl štofovi, koji čak mogu biti u istom dezenu kao i zavese. Pravilna kombinacija ova tri ključna elementa napraviće nesvakidašnji ambijent od Vašeg kafea ili hotela.

Zavese, ukrasne tapete, Novi Sad

 

Kako biste dodatno dekorisali odaje u kojima će boraviti Vaši gosti, odaberite adekvatan wall art – moderne slike za zidove.

Ni uzimanje mera, montiranje zavesa i lepljenje tapeta ne mora biti Vaša briga – ostavite njihovim majstorima da sve precizno odrade.

Kad poželite nešto ekskluzivno i neponovljivo, dođite u salon u kojem će Vam biti ponuđeno mnogo više nego prodaja zavesa. Uživajte u pravljenju kombinacija ili sve prepustite stručnim licima. Rezultat neće izostati, a Vaši gosti će zasigurno osetiti atmosferu koju ste želeli da im dočarate.

Ukoliko Vas zanima prodaja zavesa, salon zavesa Firange poseduje zavese koje će gostima Vašeg lokala pričati priču koju Vi želite.