Električne ograde za dvorište

Električne ograde za dvorište

Svi koji imaju kuću znaju koliko su dosadne male štetočine, koje za čas preriju baštu i naprave nered. Čak i Vaš kućni ljubimac, dok veselo trčkara dvorištem, ume da zađe u deo bašte koji je uređen. Bio to kuca koji je u stanju da iskida cveće ili pilići koji ne biraju gde kljuckaju, Vaše dvorište će stradati, i moraćete sve ispočetka.

Električne ograde za dvorište

Dvorište kuće je Vaša oaza – uložili ste puno energije da biste ga uredili onako kako želite. Verovatno je da spreda imate baštu sa cvećem na koju ste ponosni, neki zanimljiv žbun ili puzavicu. Možda pozadi gajite povrtnjak ili neku voćkicu, a ako ste hedonista, vrlo je moguće da imate i bazen. U svakom slučaju, Vaše lepo uređeno dvorište iziskuje trud i ulaganje. Zato ne biste smeli da dozvolite da Vam bilo šta pokvari Vaš mali raj.

Rešenje pružaju električne ograde, koje se postavljaju u deo dvorišta koji želite da zaštitite. One uspešno sprečavaju pristup životinjama i štite Vaše dvorišteElektrična ograda je jednostavan, bezbedan i najjeftiniji način da sačuvate lepotu Vaše bašte.

Trgovinsko preduzeće Clair Vam nudi električne ograde proizvođača HORIZONT (Nemačka), koji proizvodi kompletnu opremu za postavljanje električnih ograda: električnih čuvara, traka, žica, stubova, izolatora i ostale propratne opreme. Na sve električne čuvare, trake i žice, proizvođač daje garanciju od 3 do 5 godina.

Budite spokojni i uživajte u svojoj bašti. Nabavite električne ograde za dvorište, kontaktirajte firmu Clair.