Dynamic Pro – ortopetska pomagala

Dynamic Pro – ortopetska pomagala

Predstavljamo Vam člana privrede VirtualnogGrada Dynamic Pro specijalizovanu prodavnicu ortopetskih pomagala koja je ušla u osmu godinu saradnje sa nama. Firma Dynamic Pro postoji od 1993.godine. Za to vreme prošla je sve faze razvoja. Danas imaju radnju  koja  može da ponudi najoptimalniji odnos kvaliteta i cene za Vaše probleme.Iskustvom, kvalitetom i postojanjem osigurali su ortopetska pomagala u Srbiji imaju svoj sinonim – Dynamic Pro.

Više od dvadeset godina iskustva u ortopediji i sportu,  Dynamic Pro svojim korisnicima omogućava nabavku ili izradu proizvoda po želji i potrebi korisnika. U saradnji sa lekarima izabrali su različite proizvode koji pomažu u rešavanju nastalog bola ili povrede prilikom neke sportske aktivnosti, povrede na radu ili neke hirurške intervencije, u vidu različitih ortoza, midera, steznika i pojasa.

Ortoza i steznik 01

Dynamic Pro u svom asortimanu proizvoda pruža široku lepezu veoma kvalitetnih ortopetskih pomagala. Ipak, najponosniji su na  program abdominalnih steznika i lumbalnih midera.

Ortopetska pomagala – ponuda

Ukoliko su vam potrebni steznici (pojasevi) iz programa se izdvajaju:

  • steznik za popravljanje stasa,
  • elastični steznik za stomak i labav trbušni zid,
  • steznik-pojas za lumbosakralni deo kičme,
  • steznik za grudni koš, ključnu kost, za prst,
  • steznik-pojas za ingvinalnu kilu (bruh herniju) idr.

Ulosci i steznik

Program Dynamik  Pro svojim korisnicima omogućava proizvodnju anatomskih uložaka, rađenih metodom otiska u peni. To omogućava maksimalnu preciznost u izradi i potpuno rastrećenje i uklanjanje bola kao i očuvanje kičme i zdravlja

U zavisnosti kakav problem imate bilo da je došlo do povrede ili bola, u prodavnici možete pronaći razna sportska pomagala kao što su:

  • steznik za skočni zglob,
  • steznik za koleno sa elastičnom podrškom ili metalnim šinama,
  • steznik za lakat i rame i dr.

Za povrede vrata  u ponudi su meke i čvrste kragne za imobilizaciju vrata: Tomasova kragna, Šancova kragna i Philadelphia kragna.

Mnogi zadovoljni korisnici, sportisti i rekreativci poklonili su svoje poverenje upravo specijalizovanoj prodavnici Dynamic Pro, jer tu su pronašli rešenje za svoje probleme i potrebe.

Sve artikle možete dobiti Express poštom, a za više informacija o proizvodima ove firme kao i kontakt telefon potražite na Dynamic Pro – specijalizovana prodavnica ortopetskih pomagala.