Drveni prozori

Drveni prozori

Sve češće se javlja dilema, prilikom gradnje kuće, koje prozore ugraditi, drvene ili pvc. Neophodno je misliti na kvalitet, estetski izgled i naravno funkcionalnost, kako bi prozori bili dužeg veka.

Drveni prozori

Drveni prozori

 

Prednosti drvenih prozora u odnosu na PVC su brojne. Mnogi ljudi se ponovo opredeljuju da im stolarija bude od drveta, jer je zdravija i dugotrajnija, omogućava protok vazduha i ne kondenzuje vlagu, te se ne stvara plesan i buđ, što se kod PVC stolarije često dešava. Pored već navedenih prednosti, PVC stolarija vremenom gubi boju, a ne može se ponovo lepo ofarbati. Za razliku od nje, drveni prozori se išmirglaju, ponovo ofarbaju i izgledaju kao novi.

Izrada drvenih prozora po meri specijalnost je zaposlenih u preduzeću Jela MJ. Međutim, ukoliko Vam treba i ugradnja ili popravka drvenih prozora, neće Vas ostaviti neuslužene. Ono što vi zamislite, stolarska radionica i profesionalni stolari će uraditi tako da budete u potpunosti zadovoljni.

Ne trošite novac na PVC prozore, kada Vam stoji na raspolaganju izuzetno kvalitetna izrada drvenih prozora po meri u radionici Jela MJ.