Drveni prozori – kvalitetno rešenje na duge staze

Drveni prozori – kvalitetno rešenje na duge staze

Vaši stari prozori su dotrajali, rasklimatani, istruleli, propuštaju vetar, vlagu i kišu, više jednostavno ne služe svrsi? Verovatno već neko vreme razmišljate u kakve prozore da uložite, da bi Vam se, kroz godine, to ulaganje isplatilo. I treba da mislite o dugoročno kvalitetnom rešenju, zdravoj klimi, ali i funkcionalnosti, pa i estetici. Zato je tu stolarska radionica Jela MJ.

Drveni prozori

Drveni prozori


Drveni prozori
, koji su kvalitetno i majstorski urađeni, sinonim su za kvalitet. PVC prozori imaju brdo mana, oni su instant rešenje, koje nije preporučljivo za duge staze. Zašto je drvo neuporedivo bolja solucija? Kao prirodan materijal, drvo diše i dozvoljava prirodni protok vazduha kroz Vašu kuću ili stan. Dakle, obezbeđuje Vam se zdrav vazduh, bez neprijatnih pojava, kao što su buđanje i plesanj.

Zatim, kvalitet drveta je neprikosnoven i ono će trajati duže od ostalih materijala. Ukoliko Vam dosadi boja ili se deo spoljašnje farbe kroz vreme oguli, uvek ih možete prefarbati. Kompletan estetski utisak je mnogo intenzivniji nego kod plastičnih prozora, a cena izrade drvenih prozora je i prilično povoljnija. Dakle, za manje novca, dobijate vrhunski proizvod, koji će u Vaš dom uneti toplinu i zdravlje.

 

Izrada drvenih prozora

Vredni stolari ove radionice mogu Vam izraditi jednokrilne, dvokrilne, ležeće ili polukružne prozore od jelovine, jasena ili hrastovine. Toplotna izolacija koju njihovim prozorima dobijate je neprikosnovena: dupli falc sa diht gumom koji se nalazi unutar njih umanjiće Vaše troškove za grejanje i učiniti svaku prostoriju prijatnijom za boravak.

Kada se opredelite za ovu radionicu, po Vašem pozivu majstor dolazi na lice mesta da uzme mere, dogovori se sa Vama, da Vam savete i idejno rešenje i čuje Vaše želje, koje će potom vrlo brzo pretvoriti u realnost. Dogovoreni rokovi će biti ispoštovani, a kada posao bude gotov, obavlja se isporuka na adresu. Ugradnja prozora se vrši po dogovoru, a ukoliko želite, moguća je i usluga farbanja i lakiranja.

Ukoliko Vas interesuju vrhunski drveni prozori, stolarska radionica Jela MJ Vam je na raspolaganju.