Dečije rođendanske torte iz snova

Dečije rođendanske torte iz snova

Vaš mališan pred svaki svoj rođendan ima posebnu želju ili zamisao o izgledu rođendanske torte? Obično su to najdraži junaci iz crtanih filmova, ali neretko se desi i da dete poželi tortu sa simbolima sporta ili aktivnosti kojom se bavi, svog kućnog ljubimca, omiljenog prevoznog sredstva, bića iz mašte… Voleli biste da mu ispunite želju, zar ne? A, sad zamislite da to bude toliko verno prikazano, da prosto ne poverujete da je u pitanju torta? I, pride, preukusno?! Poslastičarnica Slađana, u Novom Sadu, biće vaša dobra vila. Dečije rođendanske torte koje oni naprave obaraju s nogu. I decu. I vas.

Dečije rođendanske torte, Novi Sad

Sve što dete zamisli – u obliku rođendanske torte

Ova novosadska poslastičarnica ispunjava želje vašim mališanima. Njihove slatke kreacije izgledaju toliko nestvarno i lepo, da svaki rođendan dobija na čaroliji. Dečije rođendanske torte iz snova za kratko su vreme fascinirale i najmlađe i one starije, da veliki broj mušterija ne želi da menja mesto gde ih naručuju.

Šarene torte za dečake su čarobne jednako kao i nežne torte za devojčice. Samo recite šta je poželelo vaše dete –  da li je to crtani junak, dinosaurus, vile i princeze, životinjski svet ili nešto sasvim drugo – kreativno osoblje poslastičarnice Slađana će se pobrinuti da to i stvori.

Rođendanske torte za decu, Novi Sad

Zašto je važno i da dečije rođendanske torte budu ukusne?

Zato što torta, bez obzira na to što je zanosno lepa, prvenstveno služi za jelo. Kako bi vaši gosti sa zadovoljstvom gustirali svaki zalogaj, poslastičarnica Slađana ulaže u kvalitet i ukus, ne štedeći na sastojcima.

Izrada torti obavlja se po domaćim receptima. Sve je ručno rađeno i pravi se od kvalitetnih i prirodnih sastojaka, bez veštačkih aroma i aditiva. Čak se i veliki deo dekoracije izrađuje od crne i bele čokolade i šlaga, te je i ona jestiva i ukusna.

Da biste se uverili u fantastičan ukus ovih torti, uvek možete, pre nego što se konačno odlučite i poručite je za dečiji rođendan, probati parče torte u samom lokalu. Ukoliko se odlučite i za čitav slatki sto, takođe vam mogu prirediti pravo iznenađenje.

Kontakt poslastičarnice, kao i detalje o njihovoj celokupnoj ponudi, pronaći ćete na onlajn prezentaciji Poslastičarnica Slađana – izrada torti, kolača i peciva Novi Sad.