Dečija igraonica na otvorenom

Dečija igraonica na otvorenom

U prelepo uređenom, ograđenom dvorištu, uz brdo rekvizita i pod budnim okom animatora, vaša deca se smeju, trčkaraju i zabavljaju, dok vi pijete kafu, ćaskate sa prijateljima i posmatrate kako uživaju. Sviđa vam se ova slika? Ostvarite je! Letnja dečija igraonica sa dvorištem Tri 4 sadu Novom Sadu, na Telepu, omogućava vam da provedete dane i dane radosti i relaksa sa svojom decom.

Igraonica na otvorenom, Tri 4 sad, Novi Sad

Dečija igraonica i rođendaonica

Tri 4 sad je već poznata kao rođendaonica sa dvorištem, u kojoj se odigravaju najlepši dečiji rođendani napolju. Od ove sezone, radi i kao igraonica za decu i ima na raspolaganju jedno od dva prelepa dvorišta, opremljena po guštu i potrebama dece.

Za grad kao što je Novi Sad, velik i prepun dece, dečije igraonice sa dvorištem su malobrojne. Zapravo, mogu se nabrojati na prste jedne ruke. A upravo ovakva mesta su najprijatnija za mališane i vas, jer šta je deci korisnije od igre na svežem vazduhu. A vama, kao rioditeljima, ti trenuci odmora i te kako znače.

Dečija igraonica na otvorenom sadrži puno rekvizita za igranje. Tu su:

  • dvorac sa toboganom
  • traktorčići John Deer i guralice
  • štapovi za mini golf, reketi, loptice, obruči
  • stoni fudbal
  • mnogobrojne druge igračke i zanimacije

Igraonica sa dvorištem, Novi Sad

Ukoliko je u tom dvorištu zakazan rođendan, na raspolaganju je drugo dvorište, sa stenom za penjanje i jednakim brojem raznovrsnih rekvizita i igračaka.

U slučaju nagle promene vremena, ne morate bežati kući, igra se samo premešta unutra, a i pijuckanje kafe. U kafiću za roditelje su izuzetno povoljne cene pića, a mesto je pored toga i bezbedno u odnosu na kafiće po gradu.

Javite se, dođite, uživajte tokom letnjih dana i večeri! Za više detalja, više fotografija i kontakte, pogledajte web prezentaciju Dečija igraonica i rođendaonica Tri 4 sad, Novi Sad.