Damama popust na DOPPLER i DUPLEX pregled

Damama popust na DOPPLER i DUPLEX pregled

Neka Dan žena ne bude samo dan kada ćete davati i primati poklone i slaviti sa porodicom, kolegama i prijateljima. Neka to bude dan u kojem će svaka žena da učini nešto veliko i bitno za sebe, važnije od svakog cveća i poklona. Dan kada je zdravlje žene na prvom mestu.

DOOPLER I DUPLEX pregled
VirtualniGrad

U ponedeljak, 8. marta 2010. godine, ordinacija Neuropraxis svim pripradnicama lepšeg pola daje popust od čak 50 % na DOPPLER i DUPLEX krvnih sudova vrata i glave.

Ne propustite sjajnu priliku da prekontrolišete svoje zdravstveno stanje, jer od toga Vam zavise svi budući dani. Sprečite nastanak moždanog udara, koji je na trećem mestu uzročnika smrtnosti i sa najvišom stopom invaliditeta. Ispitajte svoje zdravlje pre velikih operacija. Ne dozvolite da Vam visok krvni pritisak i povišene vrednosti masnoće ili šećera u krvi  izazovu kobne posledice. Smanjite faktore rizika na koje možete uticati.

VirtualniGrad

Saznajte kako se rade DOPPLER i DUPLEX krvnih sudova vrata i glave i zašto su ovi ultrazvučni pregledi od neprikosnovene važnosti.

Mislite na sebe i one koje volite. Zakažite pregled i iskoristite popust koji je svim damama na njihov dan obezbedila neurološka i psihijatrijska ordinacija Neuropraxis.