Čuvanje dece preko raspusta uz časove stranih jezika

Čuvanje dece preko raspusta uz časove stranih jezika

Zimski raspust počinje kako za školsku, tako i za predškolsku decu, a vi morate da radite? U slučaju da ne znate gde biste sa decom, a nemate opciju za njihovo čuvanje, evo odličnog rešenja: produženi boravak Tri sove, na Limanu 2, organizuje čuvanje dece preko raspusta, uz besplatne časove engleskog ili ruskog jezika, po želji!

Čuvanje dece preko raspusta, Novi Sad

Dok vi radite, vaše dete će biti na sigurnom, toplom i udobnom mestu, uz nadzor i pažnju učiteljice i profesora stranih jezika.

U toku zimskog raspusta, boravak će raditi od 08 do 16 časova. Ukoliko je u skladu sa vašim potrebama, obezbeđeno je čuvanje dece i posle 16 časova, uz doplatu. Ova usluga namenjena je učenicima osnovnih škola, ali i predškolcima.

Produženi boravak

Dnevni boravak školske dece Tri sove je prostran i u potpunosti prilagođen potrebama mališana za učenje, zabavu i odmor. Sadrži dve učionice, dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju. U dnevnoj sobi sve je namešteno kao bi deci bilo udobno. U blizini se nalazi dečije igralište i Limanski park, te drugare očekuju šetnje i igranje napolju kad god je lepo vreme.

Ova usluga je povoljnija, a mnogo sadržajnija od ostalih opcija za čuvanje deteta. Pritom, dete će vreme provoditi sa drugom decom i nesumnjivo uživati.

Prijavite svog mališana na zimsku avanturu kod Tri sove! Za kontakt podatke i sve detalje o ovom boravku, pogledajte onlajn prezentaciju Tri sove – produženi boravak za školsku decu Novi Sad.