Čišćenje kožne jakne – PopS Sistem hemijskih čišćenja

Čišćenje kožne jakne – PopS Sistem hemijskih čišćenja

Kožna jakna je deo vaše omiljene garderobe. Volite da je nosite i kombinujete sa ostalom garderobom. Ako imate kožnu jaknu ili jaknu od velura ili prevrnute kože morate voditi računa o njenom održavanju. Jakna od velura ili prevnute kože se češće prlja jer je osetljivija od kožne jakne. I tada, nastaje problem! Omiljenu jaknu treba očistiti.

Mi Vam preporučujemo PopS Sistem hemijskih čišćenja u Novom Sadu i Beogradu, gde možete očistiti sve vaše odevne predmete i druge stvari kojima je potrebno hemijsko čišćenje. Nalazimo se na adresi u Novom Sadu, Bulevar Oslobođenja 102, kontakt telefon 021 6367645, 063 286871.

Kožna jakna

Čišćenje kožne jakne

Odevne predmete od kože, krzna, velura i antilopa nikada nemojte čistiti kod kuće. Krzno i koža će izgubiti svoju lepotu, tako da ih nikada više ne možete nositi.

U našoj hemijskoj čistioni PopS posebnu pažnju posvećujemo čišćenju bilo kojeg komada odeće od glatke kože, antilopa, svinjske ili ovčije kože. Čišćenje kožne jakne zahteva posebna znanja.

Održavanje odeće od glatke kože

Naši tehničari pažljivo će pregledati svaki komad odeće od glatke kože i proceniti na koji način je treba očistiti. Prirodna ulja na antilopu i glatkoj koži mogu oštetiti teksturu ukoliko se ne održavaju na pravilan način.

Kod nas možete vašu jaknu od glatke kože obojiti u tamniju nijansu, a za to, mi vam dajemo garanciju od 6 meseci. Velur koži po potrebi vraćamo boju, vodonepromočivost i mekoću.