Časovničari vrše otkup satova

Časovničari vrše otkup satova

Imate stari zidni sat koji odavno nije upotrebljiv i koji vam zauzima prostor? Nakupili ste nekoliko ručnih ili džepnih satova koje već dugo ne nosite i sa kojima ne znate šta ćete? Nemojte bacati stare satove, jer na njima možete i zaraditi! Otkup satova raznih vrsta vrši Časovničarska radnja Željka Marušić, u Novom Sadu, te vam stari satovi i časovnici ipak mogu biti od koristi!

Otkup satova, Novi Sad, časovničari

Časovničari ove radnje vrše:
  • otkup starih mehaničkih satova
  • otkup ručnih satova
  • otkup džepnih satova

Posebno se cene marke Omega, Iwc, Roamer, Doxa, ali se otkupljuju i satovi drugih proizvođača.

Moderni časovničari u Novom Sadu retko vrše otkup starih satova, a potreba ove časovničarske radnje za nabavkom starih satova je ta što oni sadrže stare delove za satove, koji su im neophodni pri popravci satova, a danas su manje dostupni.

A, ukoliko ste ljubitelj starih satova, tradicije i kvaliteta, možda u Vama proradi duh naših predaka, pa odlučite da stari sat ipak ne pordate, nego ga ostavite na popravku kod ovig sajdžije. Jer, ima onih koji požele da, umesto kvarcnih i kineskih satova, ipak koriste jedan dobar, stari sat. Dakle, i za takve slučajeve ova časovničarska radnja ima rešenje, a to je popravka satova svih vrsta.

Da biste videli više detalja o radu ove časovničarske radnje i našli sve kontakt podatke, pogledajte prezentaciju Časovničarska radnja Željka Marušić, Novi Sad.