Časovi matematike i engleskog – najpovoljnije cene u gradu

Časovi matematike i engleskog – najpovoljnije cene u gradu

Vašem detetu je potrebna pomoć oko savladavanja gradiva iz matematike? Želite da usavršite svoje engleski jezik ili da ga vaše dete uči u sjajnoj atmosferi? Časovi matematike za osnovce i srednjoškolce, kao i časovi engleskog za decu i odrasle, po cenama najjeftinijim u Novom Sadu, održavaju se u prostorijama rođendaonice Dinokids, Novi Sad.

Časovi matematike, Novi Sad

Časovi matematike – izuzetni rezultati

Časovi matematike za osnovce i srednjoškolce podrazumevaju školsko gradivo, ali i pripremu za takmičenja. Časovi se menjaju prema školskim smenama, a mesečno staju 1800 dinara (300 din. po času) – 8 časova u trajanju od po 1 h.

Do sada je kroz ovu školicu matematike prošao velili broj đaka, a rezultati nakon časova vrlo su konkretni – bolje ocene i sjajni rezultati na takmičenjima.

Časovi engleskog za male i velike

Časovi engleskog za decu stariju od 3 godine odvijaju se kroz igru i kreativne radionice. Obavljaju se u malim grupama, a savlada se fond od 30 reči na mesečnom nivou.
Časovi engleskog jezika za đake odvijaju se dva puta nedeljno, a podrazumevaju školsko gradivo i nadogradnju znanja. Grupe su male, a ukoliko postoji potreba, zakazuju se i individualni časovi.

Program je prilagođen potrebama svakog pojedinca. Rad u malim grupama ili samostalno. Mesečno se održi 8 časova, cena je od 1200-1800 dinara. Po času, to je 220 dinara za školarce i 150 dinara za malce.

Takođe, organizuju se i časovi engleskog jezika za studente, priprema za polaganje za rad na brodu itd.

Da biste našli kontakt podatke, pogledajte onlajn prezentaciju Rođendaonica Dinokids Novi Sad.