Čarolija mirisa i ukusa najlepših torti

Čarolija mirisa i ukusa najlepših torti

Uvek se rado sećamo tenutaka kada se iz kuhinje naših baka širio divan slatkasti miris najlepših domaćih kolača. Miris čokolade, vanile, kokosa, ruma, … mamili su nas za omiljenim slatkim zalogajem. Čarolija mirisa i ukusa najlepših torti i kolača postali su imperativ svakog svečanog događaja.

Predstavljamo vam Poslastičarnicu Slađana i izbor najlepših svečanih torti, kolača, slanog i posnog programa.

Čarolija mirisa i ukusa najlepših torti

U poslastičarnici Slađana sve torte i sitni kolači rade se ručno. Za njihov izgled uloženo je puno ljubavi i truda. Uvek elegantne i za oko primamljive a na zalogaj veoma ukusne, ponosno nose svoju priču. Bilo da se radi o trenutku za sudbonosno „DA“, neki poseban događaj, proslava rođendana ili godišnjice, čarolija mirisa i ukusa i vešte ruke poslastičara dočaraće njihov izgled i upriličiti važan događaj.

Torte za sve prilike

Torte za sve prilike izrađuju se od kvalitetnog materijala bez dodatnih boja i aditiva. A za izgled torte svakako glavnu ulogu igra i sama dekoracija. U Slađani dekoracija se izrađuje od crne i bele čokolade i šlaga pa je ona jestiva.

Mladenačke torte

Sudnonosno DA svakako se ne može zamisliti bez najlepšeg slatkog zalogaja. Mladenačke torte izrađuju se po vašoj želji ili u dogovoru sa osobljem poslastičarnice Slađana.

Torte za svečane prilike

Torte za svečane prilike posebno su ukrašene i namenjene su svečanim prilikama kao što su: rođendani, veridbe, krštenja, godišnjice, i dr. Njihov prelep izgled izaziva divljenje a slatki ukus mami za zalogajem još!

Torte po posebnoj želji

Ako želie da budete jedinstveni i originalni odaberite tortu koja će privući pažnju. Ovakve torte treba da pošalju željenu poruku osobi kojoj je namenjena.

Dečije torte

Obradujte svoje mališane za njihov rođendan posebnom tortom. Za dečije rođendane izrađuju se torte po omiljenim likovima iz crtanih filmova, a ukus svake torte za decu je očaravajući.

U širokoj ponudi torti za sve prilike očekuju vas po želji

  • sitni kolači

  • komadni kolači

  • mafini

  • slani i posni program

Poslastičarnica Slađana uvek je tu da ispuni svaki vaš važan datum i da slatko učini još slađim! Očekujemo vas u ulici Radomia Raše Radujkova br. 16 Novi Sad.

Sajt: http://poslasticarnicasladjana.rs/