Bliži vam se slava! – Service Exclusive

Bliži vam se slava! – Service Exclusive

Bliži Vam se slava! U panici ste, dolazi vam veliki broj gostiju, a vi nemate dovoljno tanjia, escajga, čaša …. još uvek nedostaje i poneki detalj. Odlazak  u nabavku traži vreme a i novac!

Ne brinite, mi Vam možemo pomoći da sve što vam treba od ugostiteljskog inventara posetite Service Exsclusive koji se nalazi na adresi Saljapinova 18 Novi Sad ili pozovete kontakt telefon 062 54 60 89.

Svaki domaćim kada organizuje proslavu u svom domu želi da njegovi gosti budu zadovoljni i da se prijatno osećaju. Da bi organizovali jednu nezaboravnu proslavu slave uvek vam nešto nedostaje. Na vreme pripremite sve ono što bi i vas i vaše goste učinilo zadovoljnim.

Svaki detalj koji se nalazi na stolu je stvar ukusa a i potrebe. Uvek biramo da nam servis za ručavanje bude lep i kvalitetan, a čaše iz kojih se služi piće bude prilagođeno odgovarajućem piću: vino, aperitiv, sok, voda i drugo. Hrana da bude poslužena topla, za sladokuske kolači i sve začinjeno kafom iz lepih šoljica.

 

Iznajmljivanje tanjira i escajga

Da bi ste proveli najlepše trenutke sa prijateljima a pritome uštedeli vreme i novac, Service Exclusive nudi najveći izbor tanjira i escajga za iznajmljivanje. Iz ponude izdvajamo:

Iznajmljivanje tanjira različitih oblika i veličina

  • Plitki tanjir (24 i 28 cm)
  • Duboki tanjir (18 i 21 cm)
  • Desertni tanjir (18 cm)
  • Oval (30 i 40 cm)

Iznajmljivanje escajga

  • Kašika
  • Viljuška
  • Nož
  • Desertna kašika

Iznajmljivanje čaša

U širokom asortimanu pored običnih staklenih čaša različitih veličina i namena, u ponudi su i kristalne čaše koje dugo, dugo zvone kada nazdravite! Pored kristalnih čaša, u ponudi su vam: čaše za vino i čaše za šampanjac, čaše za viski, čaše za pivo, čaše za koktele, čaše za rakiju, čaše za vodu, čaše za martiniNa jednom mestu sve što vam treba!

Kompletan ugostiteljski inventar stiže čist, opran u profesionalnim mašinama i spreman je za korišćenje

Pored velikog izbora ugostiteljskog inventara u ponudi su stolnjaci i dekoracija.

Oduševite vaše goste i neka se o vašoj slavi dugo priča – Service Exclusive!