Biljni piling za regeneraciju kože – Green Peel tretman

Biljni piling za regeneraciju kože – Green Peel tretman

Green Peel – biljni piling za regeneraciju kože koristi se više od 60 godina širom sveta. Posebno je poznat po originalnoj metodi pilinga za obnavljanje kože. Pomaže osobama sa različitim tipovima i problemima kože da dođu do čiste i ujednačene kože.

Sensi Skin studio za negu lepote Novi Sad je jedini sertifikovani salon u Novom Sadu za Green Pel tretmane. Tretman je potpuno prirodan i bezbedan, bez veštačkih i agresivnih supstanci – kiselina, parabena, mineralnog ulja, silikona, PEG derivate, parfema i boja. Tretman se radi BEZ rukavica, a čak i ako biljna mešavina dođe u kontakt sa očima, neće naškoditi, dovoljno je temeljno isprati vodom.

Green Peel tretman lica

Green Peel je biljna mešavina koja se sastoji od osam izabranih biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine, koje se masiraju u kožu. Različite količine biljne mešavine omogućavaju da se biljni piling tretman individualno prilagodi različitim tipovima kože. Samo jedan gram biljne mešavine sadrži preko 250 aktivnih supstanci. Te je čini jednim od najbogatijih i najmoćnijih agenasa u kozmetoterapiji

Zahvaljujući regeneraciji ćelija, gornji slojevi kože se uklanjaju prirodnim putem i pojavljuje se nova sveža i blistava koža.

Sensi Skin studio za negu lepote

 

Kome je namenjen Green Peel tretman?

Green Peel tretman može se primenjivati i na mladoj koži adolescenata, preko različitih stanja i problema kože odraslih, poput oštećenja izazvanih sunčevim zracima, stečenih pigmentacija, kože sa ožiljcima do većih nepravilnosti, keratoza i ožiljaka.

Jedna metoda – tri tretmana

  • GREEN PEEL® Fresh-Up – rešava problem umorne kože, za osveženje i usporavanje procesa starenja, odmah vidljiv rezultat: blistava i svežija koža.
  • GREEN PEEL® Energy – za vidljivo vitalniji ten, vitalnost i regeneracija, efikasni i održivi rezultati
  • GREEN PEEL® Classic – za obnavljanje kože, klasični GREEN PEEL® tretman, nova koža za pet dana

Pored ova tri tretmana iz ponude GREEN PEEL tretmana možemo izdvojiti i Green Peel Beauty tretmane kao i Green Peel polutretmane.

Brojeve telefona za zakazivanje kozmetičkih tretmana kao i besplatne konsultacije možete pogledati na onlajn stranici Sensi Skin – kozmetički salon i studio za negu lepote u Novom Sadu.

Sajt: http://www.sensiskinstudio.com/index.html