Besplatno utvrđivanje tipa kože lica

Besplatno utvrđivanje tipa kože lica

Malo je onih osoba čija je koža prirodno lepa i ne zahteva posebnu negu. Nega kože treba da nam je svakodnevna, jer pravilnom negom možemo izbeći pojavu akni i drugih promena, a nepravilnosti poput bora možemo svesti na minimum. Odabir prave nege lica ponekad ume da zadaje glavobolje. Upotrebom raznih preparata za negu kože često puta ne dobijemo očekivani rezultat nege. Kako biste izbegli kupovinu pogrešnih preparata za negu, kozmetički salon Tina S daruje Vam besplatne preglede i utvrđivanje tipa  kože lica.

BESPLATNO UTVRĐIVANJE TIPA KOŽE LICA OBAVLJAĆE SE 24.05. I 25.05.2017.god.U KOZMETIČKOM SALONU TINA S.

Sl Tina S

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona Tina S, dočekaće vas kozmetičarka Marina Stojanović, sa kojom u opuštenom razgovoru možete dobiti korisne savete i utvrditi kojem tipu kože pripadate.

Utvrđivanje tipa kože lica

Vaša koža je nešto što ljudi prvo primete kod vas. Na njoj se vidi i kada smo tužni i kada smo sretni, bore oko usana i sve one male nepravilnosti koje nam smetaju. Međutim, postoji veliki broj promena koji obećavaju lep izgled kože, ali prvi korak je upoznavanje s vlastitom kožom i određivanje njenog tipa.

Postoje četiri osnovna tipa kože

  • Normalna koža
  • Suva koža
  • Masna koža
  • Kombinovana

Saznajte kom tipu pripada Vaša koža, da li je ona suva, masna, kombinovana… Priuštite sebi prijatno uživanje uz profesionalnu kozmetiku dr Tept i Afrodita, saznajte po neki koristan savet za kućnu negu lica. Saznajte sve ono što vas interesuje za vaš izgled u kozmetičkom salonu Tina S Novi Sad