Besplatni tretmani lica za tinejdžere

Besplatni tretmani lica za tinejdžere

Tinejdžeri su u nežnim i osetljivim godinama, kada svaki problem ili nedostatak ume da izazove veliku nesigurnost i patnju. Neretko su to problemi sa kožom lica, što ove mlade ljude čini nesrećnim i očajnim. Najčešće oboljenje lica kod tinejdžera, koje se javlja u ovo doba godine, jeste hiperpigmentacija. Javlja se kao posledica izlaganja suncu i kod blagih oboljenja kože, u vidu pojave tamnih područja  na koži. Za svaki problem, pa i za taj, postoji rešenje, samo treba na vreme povesti računa o lečenju.

Lepim licem do simpatije

Da bi pomogla mladima da se oslobode ove vrste problema, specijalistička dermatološka ordinacija Dr Prolić Popov pokrenula je akciju Lepim licem do simpatije. Ovom akcijom Dr Prolić Popov će tinejdžerima od 14 do 19 godina obezbediti besplatne dermatološke preglede i tretmane lica tečnim azotom i na taj način preventivno delovati na pojavu hiperpigmentacije.

Zainteresovani tinejdžeri treba da se prijave i zakažu pregled do petka 22. maja 2009. godine, u periodu od 14 do 20 časova, na telefone ordinacije ili da dođu lično na adresu ordinacije. Besplatni pregledi će se obaviti u subotu 23. maja 2009. godine, u ordinaciji Dr Prolić Popov.