Besplatne radionice engleskog jezika za decu – 09.11.2016

Besplatne radionice engleskog jezika za decu – 09.11.2016

Prijavite svoje mališane na besplatne radionice engleskog jezika, sa zanimljivim temama Tnanksgiving day Santa Claus, koje realizuje Zabavni park Starli, u Novom Sadu,u saradnji sa Centrom za strane jezike Lexis. Kroz ovaj besplatan program, novosadskoj deci se nudi zanimljiv edukativno – kreativni program, ali im se približava i anglosaksonska kultura i engleski jezik. Pored toga što su izuzetno edukativne, ove radionice su i beskrajno zabavne, pa će deca učiti uživajući!

Besplatne radionice za decu, Novi Sad

Radionica na temu Thanksgiving day

  • 24. novembar, 19 – 21h
  • mesto održavanja: Zabavni park Starli

Radionica će biti posvećena običajima koji se vezuju za Dan zahvalnosti. Deca će saznati zašto se tada okuplja cela porodica. Na kraju radionice, mališani će imati priliku da se počaste zakuskom.

Radionica na temu Santa Claus

  • 26. decembar, 19 – 21h
  • mesto održavanja: Zabavni park Starli

Deca će imati priliku da saznaju ko je Deda Mraz i šta to on donosi deci koja su bila dobra i vredna tokom godine. Mališani će se upoznati sa pomoćnicima Deda Mraza, kao i najpoznatijim novogodišnjim pesmicama.

Besplatne radionice imaju nekoliko ciljeva od kojih su najvažniji edukacija i zabava najmlađih. Deca koja se prijave prvenstveno dolaze da bi prisustvovala i stekla novo znanje na edukativnoj radionici. Nakon radionice je obezbeđeno igranje u igraonici Zabavnog parka Starli.

Zbog ograničenog broja mesta, prijave za sve radionice su neophodne. Možete se prijaviti putem mejla [email protected] ili na broj telefona 021 63 02 422.

Čime sve raspolaže ivi maštovito mesto za najmlađe, kao i njihove kontakt podatke, pogledajte na onlajn prezentaciji Zabavni park Starli Novi Sad.