Besplatne konsultacije iz estetske medicine – 05.01.2016

Besplatne konsultacije iz estetske medicine – 05.01.2016

Zanima Vas koja vrsta tretmana za podmlađivanje najbolje odgovara Vašem tipu kože? Interesuje Vas da li je popunjavanje usana botoksom bezbedno po zdravlje? Čuli ste za uklanjanje ožiljaka laserom ili tretmane kao što su dermaabrazija i hijaluronska kiselina, ali ne znate dovoljno o tome? Do kraja januara 2016. godine, možete zakazati besplatne kosultacije iz estetske medicine, u Poliklinici Consilium u Novom Sadu.

Besplatne konsultacije iz estetske medicine

Kada dođete na svoj zakazani termin besplatnih konsultacija, na sva Vaša pitanja odgovaraće dr Marija Marinkovićspecijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije.

Dr. Marija Marinković je stekla visoko obrazovanje i titulu doktora medicine na Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Novom Sadu. Završila je magistarske studije iz farmakologije sa toksikologijom na Medicinskom fakultetu, Univerziteta u Novom Sadu. Specijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne hirurgije završila je na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, Kliničkog Centra Vojvodine u Novom Sadu.

Estetka medicina danas nudi niz modernih i efikasnih tretmana pomoću kojih se možete rešiti određenih nedostataka na koži lica i tela, podmladiti se, revitalizovati, doprineti svom lepšem izgledu i, samim tim, i većem samopouzdanju. Ipak, u moru ponuda iz ove oblasdti, ne daje se dovoljno stručnih informacija, te zainteresovane osobe ne znaju kome da se obrate ukoliko imaju određene nedoumice. Besplatne konsultacije dozvoljavaju Vam da pitate šta god želite, bez ikakve obaveze, i dobijete stručan i iskren odgovor lekara specijaliste.

Svoje besplatne kosultacije iz estetske medicine tokom celog januara možete zakazati na broj telefona Poliklinike Consilium, svakog radnog dana od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 13 časova.

Saznajte kako se bezbedno ubrizgava kolagen, čemu služe hemijski pilinzi, da li je za Vas odgovarajući botoks, kako da ublažite ožiljke, pege ili bore, kako da istaknete lepotu svog lica i sve ostale detalje koje do sada niste imali koga da pitate. Kontakt podatke  i sve o poliklinici pronaći ćete na prezentaciji Poliklinike Consilium.