Bakarni lim – Maneks doo Novi Sad

Bakarni lim – Maneks doo Novi Sad

Bakarni lim zbog izuzetno dobre električne provodnosti, otpornosti na koroziju i dobrim mehaničkim svojstvima ima široku primenu. Bakarni lim često se koristi za izradu kotlova u prehrambenoj industriji, ali koristi se i u građevinarstvu za pokrivanje velikih krovova koji zahtevaju veliku trajnost i specifičan izgled.

Za Vaš poslovni uspeh treba Vam pouzdan saradnik. Neka Vaš siguran snabdevač bude Maneks doo. Nalazimo se u ulici Ljubice Ravasi 1, Novi Sad, kontakt telefon: 021 65 00 259, 021 67 74 470.

Sajt:https://www.maneks.rs/

Bakarni lim Novi Sad

Firma Maneks doo je mesto gde možete pronaći baš onaj proizvod koji je potreban za vašu delatnost.Maneksova ponuda je bogata i raznovrsna te u svom asortimanu imaju sve što vam je potrebno za nesmetano obavaljene vašeg posla.

Bakarni lim

Bakar je metal sjajno-crvene boje. Mek je, lako se savija, razvlači, kuje i dobar je provodnik toplote i elektriciteta. Zbog sklonosti da na vlažnom vazduhu gradi sulfatni hidroksid koji ga štiti od korozije veoma je postojan, pa mu je vek praktično neograničen.

Bakar je otporan na koroziju, dejstvo morske i slatke vode, ali ga razaraju kiseline i amonijak. Proizvodi se u vidu limova, traka, cevi i žica. Spajanje se vrši tvrdim lemljenjem pertlovanjem, zakivanjem u kombinaciji sa lemljenjem i zavarivanjem.

Neka vaš izbor najboljeg kvalitetnog bakarnog lima bude Maneks doo obojeni metali.