Bakarna lak žica -vrhunskog kvaliteta – Maneks doo

Bakarna lak žica -vrhunskog kvaliteta – Maneks doo

Bakarna lak žica namenjena je maloprodajama obojenih metala, serviserima i proizvođačima motora, ali se jednako koristi u elektroindustriji i telekomunikaciji.

Ukoliko je bakarna lak žica neophodna za Vaš posao, stalna prodajna ponuda firme Maneks doo obezbediće Vam najkvalitetnije proizvode. Zaposleni u firmi Maneks doo na raspolaganju su svima koji žele da saznaju nešto više o proizvodima firme kao i o budućoj poslovno-tehničkoj saradnji u pogledu nabavke i prodaje njihovih proizvoda. Sve informacije možete dobiti na kontakt telefon 021/65 00 259, 021/67 74 470.

Sajt : http://maneks.rs/

Bakarna lak žica Maneks doo e1597008576538

Bakarna lak žica

Bakarna lak žica koju Maneks doo nudi svojim potrošačima je vrhunskog kvaliteta, dvostruko lakirana lak žica, sa izuzetnom otpornošću na mehanička oštećenja i visoke temperature.

U industriji se koristi lak žica prečnika od 0,3 do 5,00 mm, temperaturne klase od 105 do 200C. Lak žica malih prečnika koristi se u izradi specijalnih proizvoda, kao što su kablovi, savitljivi provodnici i pletenice, a kvalitetna lak žica služi i za izradu transformatora.

U preduzeću Maneks doo možete pronaći sve vrste i sve dimenzije bakarne lak žice renomiranih proizvođača.  U prodaji pored bakarne žice, ovde se mogu nabaviti bakarne šine i šipke, bakarni limovi i trake, mesingani limovi i šipke.